ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή για Πέτριτς, Κουτρουμπή

Επιστροφή για Πέτριτς, Κουτρουμπή
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην 20άδα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο τον Μλάντεν Πέτριτς ενώ επανήλθε στην αποστολή και ο Κουτρουμπής.

Από τον Μλάντεν Πέτριτς ήρθαν τα ευχάριστα στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού με τον Κροάτη να είναι απολύτως καλά να βγάζει την προπόνηση και εν συνεχεία να τίθεται στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς με τον Πανιώνιο. Ο τεχνικός των πράσινων τον συμπεριέλαβε στην 20άδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και στην τελική 18άδα του τριφυλλιού.

Μάλιστα σε σχέση με το ματς κόντρα σε Λεβαδειακό και Μίντιλαντ επανήλθε στην αποστολή και ο Κουτρουμπής. Αντίθετα έμεινε εκτός ο Ρισβάνη, ο Μπαϊράμι αλλά και ο τραυματίας Χουχούμης.

Το παρών στο Απήλιον για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έδωσε και ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός άσος ξεκίνησε ήδη την αποθεραπεία του και την εκγύμναση του για να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην ενεργό δράση. Ο φορ των πράσινων έκανε την εμφάνιση του την Παρασκευή στα αποδυτήρια του τριφυλλιού και δέχθηκε τις ευχές όλων των συμπαικτών του ενώ το Σάββατο έκανε και πρόγραμμα με ποδήλατο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό ματς κόντρα στον Πανιώνιο (31/08/2014 - 21:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και πάσες, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με οικογενειακό δίτερμα και τελειώματα.

Ο Χουχούμης έκανε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Μπεργκ ξεκίνησε να προπονείται ελαφρά, κάνοντας ποδήλατο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες, που θα διεξαχθεί στο άδειο λόγω τιμωρίας «Απόστολος Νικολαϊδης», για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ