ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή Βονόρτα στον Παναθηναϊκό

Επιστροφή Βονόρτα στον Παναθηναϊκό
Ο Γιάννης Βονόρτας σε παλιότερο στιγμιότυπο από αναχώρηση της ομάδας του Παναθηναϊκού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Βονόρτας εντάχθηκε και πάλι στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού και την Τετάρτη (30/12) έδωσε και πάλι το παρών στο "Γ. Καλαφάτης"

Από την παρουσία του Γιάννη Βονόρτα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού σημαδεύτηκε το πρόγραμμα της Τετάρτης (30/12) με τον έμπειρο τεχνικό να εντάσσεται και πάλι στο προπονητικό τιμ των πράσινων.

Ο Βονόρτας βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο "Γ. Καλαφάτης" καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι από την Δευτέρα είχε ζητήσει έναν ακόμα βοηθό, σε όλες τις ομάδες που είχε δουλέψει είχε μεγάλο επιτελείο, και στο τριφύλλι σκέφτηκαν αμέσως τον Γιάννη Βονόρτα, επικοινώνησαν μαζί του την Τρίτη και την Τετάρτη έπιασε και πάλι δουλειά.

Ο Έλληνας τεχνικός εξάλλου άνηκε στο πράσινο δυναμικό παρά την απομάκρυνση του από την πρώτη ομάδα πριν από δυο μήνες (στις 24 Οκτωβρίου) ενώ διατηρεί και εξαιρετική σχέση με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Εργομετρικά το πρωί, ατομικό για δυο το απόγευμα

Σε ότι έχει να κάνει με το υπόλοιπο πρόγραμμα οι πράσινοι την Τετάρτη το πρωί και πάλι έκαναν εργομετρικές εξετάσεις, όσοι δεν είχαν κάνει την Τρίτη, και το απόγευμα συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Δευτέρας (4/1) με τον Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι. Την ίδια ώρα οι Μπεργκ και Τελάντερ ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Όσο για την τελευταία προπόνηση των πράσινων για το 2015 θα γίνει την Πέμπτη το πρωί στις 10.30 π.μ. και η επόμενη έχει οριστεί για την Παρασκευή το απόγευμα.

Επτά κομμένοι, οι έξι από την ακαδημία

Εν τω μεταξύ για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Αντρέα Στραματσόνι χώρισε τους παίκτες του σε δυο γκρουπ καθώς μετά το αρχικό ζέσταμα ο Ιταλός τεχνικός έστειλε τους Μπούρμπο, Σταματάκη, Δώνη, Νίνη, Τριανταφυλλόπουλο, Αγγελόπουλο, Αναγνωστόπουλο, Στάικο, Ευαγγέλου και Λάμπρου να προπονηθούν μόνοι τους ενώ λίγη ώρα αργότερα εντάχθηκε στο συγκεκριμένο τιμ και ο Κότσαρης.

Μια ενδεκάδα Ελλήνων ποδοσφαιριστών από τους οποίους οι πρώτοι επτά θεωρούνται ως "κομμένοι" και παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ιταλό τεχνικό και πρόκειται για έξι παιδιά που έχουν βγει από την ακαδημία του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ