ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφές για το Κύπελλο

Επιστροφές για το Κύπελλο
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Κύπελλο τους Μπούι, Ρισβάνη που επιστρέφουν καθώς και τον Σταματάκη που μετέχει για πρώτη φορά. Ανάσες σε δυο, εκτός οι Μπερίσα, Κότσαρης.

Με αρκετά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί την Τετάρτη στον Βόλο ο Παναθηναϊκός καθώς ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή και σε αυτή υπάρχουν οι επιστροφές των Μπούι, Ρισβάνη και η η πρώτη παρουσία του Γιάννη Σταματάκη για επίσημο ματς.

Όπως γράψαμε από την Δευτέρα ο τεχνικός των πράσινων θέλησε να δώσει ανάσες στους Ζέκα, Σίλντενφελντ και τον Μέντες που είναι τραυματίας ενώ αν και πήρε τον Νάνο πιθανότατα δεν θα παίξει.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπερίσα, κάτι που σημειώσαμε από την Δευτέρα το βράδυ, όπως και ο Κότσαρης που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στο αστράγαλο.

Χαρακτηριστικά εκτός έμειναν οι Μπεργκ, Σπυρόπουλος, Μέντες, Ζέκα, Σίλντενφελντ, Μπερίσα και Κότσαρης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (24/09/2014 - 19:00 ΟΤΕ TV) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με τελειώματα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Μέντες, Μπεργκ και Σπυρόπουλος, οι δυο πρώτοι στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Βολιώτες, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ρισβάνης, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Σταματάκης, Ντίνας, Μπούι, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Μπαϊράμι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ