ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον Παναθηναϊκό ο Νίνης

Στον Παναθηναϊκό ο Νίνης
Νίνης

Μετά από δυο χρόνια ο Σωτήρης Νίνης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό. Ο ρόλος του Τάκη Φύσσα και οι πρώτες πληροφορίες για το συμβόλαιο του.

Μία μεταγραφή με καθυστέρηση τριών μηνών φαίνεται πως τελειώνει ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για την επιστροφή του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος απασχόλησε τους πράσινους και το καλοκαίρι που μας πέρασε, όμως για διάφορους λόγους ( λάθος κινήσεις και των δυο πλευρών όπως και κάποιων υποσχέσεων που είχε ο παίκτης το καλοκαίρι αλλά δεν έγιναν πράξη) η μετακίνηση του δεν ολοκληρώθηκε.

Ο Νίνης, λοιπόν, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την ομάδα έτσι ώστε να είναι έτοιμος ενόψει του Ιανουαρίου όταν και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του Νίνη έπαιξε η παρουσία του Τάκη Φύσσα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παλαίμαχος άσος των πράσινων γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του 24άχρονου άσου, ενώ το πράσινο φως έδωσε και ο Γιάννης Αναστασίου.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη θα έχει διάρκεια δυόμιση ετών και θα μοιάζει αρκετά με του Νίκου Καρέλη. Δηλαδή με φιξ αποδοχές και μπόνους συμμετοχών/στόχων που θα αυξάνουν το ποσό που θα έχει να λαμβάνει κάθε χρόνο.

Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει απόψε (6/11) ή το αργότερο την Παρασκευή, ενώ ο παίκτης είναι πιθανό να βρεθεί στην Λεωφόρο για να δει από κοντά το ματς με την Αϊντχόφεν.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο Νίνης όλο αυτό το διάστημα προπονείται μόνος του και μάλιστα πρόσφατα ανέβασε στο Instagram μέρος του προγράμματος που ακολουθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ