ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ως σκάουτ ο Μίκαελ Νίλσον

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ<br>
PANATHINAIKOS - PAOK
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ
PANATHINAIKOS - PAOK
INTIME SPORTS

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Μίκαελ Νίλσον, αναλαμβάνει ρόλο σκάουτ στον Παναθηναϊκό έχοντας καταλήξει σε συμφωνία με τους πράσινους σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.

Ένας παλιός γνώριμος βρέθηκε την Πέμπτη το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης" και πέρασε την πόρτα του γραφείου του Λεωνίδα Βόκολου συζητώντας για αρκετή ώρα με τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων.

Ο λόγος για τον Μίκαελ Νίλσον ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 συζητά με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ώστε να επιστρέψει στο τριφύλλι ως σκάουτ της ομάδας.

Ο 37χρονος, πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση εδώ και δυο χρόνια έχει βρεθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα στο αθλητικό κέντρο των πράσινων συζητώντας τις λεπτομέρειες γύρω από τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίλσον θα αναλάβει και αυτός να βλέπει παίκτες στη Σκανδιναβία μαζί με τον Ρενέ Χένρικσεν ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες πληροφορίες που τον θέλουν να βλέπει περισσότερο μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Ο Νίλσον έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό για τέσσερα χρόνια, από το 2005 έως το 2009, μετρώντας συνολικά 124 συμμετοχές χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα με την πράσινη φανέλα.

Παράλληλα ο Σουηδός έχει πολύ καλή σχέση με τον Μάρκους Μπεργκ και την οικογένεια του ενώ πολύ συχνά αυτά τα δυο χρόνια που έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο βρίσκεται στην Λεωφόρο παρακολουθώντας παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ