ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επισκέφθηκε τη Λεωφόρο και τον Βοτανικό ο Αλαφούζος

Επισκέφθηκε τη Λεωφόρο και τον Βοτανικό ο Αλαφούζος

Αυτοψία στο γήπεδο της Λεωφόρο και στο εργοτάξιο του Βοτανικού πραγματοποίησε την Τρίτη ο Γιάννης Αλαφούζος συνοδευόμενος από ξένο μηχανικό για να πάρει μια επιπλέον άποψη.

Να επιθεωρήσει από κοντά το γήπεδο της Λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά και το εργοτάξιο του Βοτανικού θέλησε την Τρίτη ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ πραγματοποίησε αυτοψία στους δυο χώρους συνοδευόμενος από έναν ξένο μηχανικό από τον οποίο ήθελε την άποψη του για το τι μπορεί να γίνει και στις δυο περιπτώσεις.

Επικεντρώθηκε βέβαια κυρίως στο τι μέλει γενέσθαι με το "Απόστολος Νικολαϊδης" εκεί όπου όχι μόνο θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός και να αγωνίζεται αλλά ήδη ψάχνει λύσεις για το πως θα μεγαλώσει την χωρητικότητα του γηπέδου προκειμένου να μπορέσει να προσελκύσει περισσότερο κόσμο μέσω των διαρκείας αλλά και απλών εισιτήριων για την επόενη σεζόν.

Ο Αλαφούζος πέρασε αρκετή ώρα μαζί με τον ξένο μηχανικό τόσο στον Βοτανικό όσο και στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας μελετώντας και κάνοντας αυτοψία σε όλους τους χώρους ιδίως της Λεωφόρου.

Εκεί όπου τα έργα έχουν ξεκινήσει, συνεχίζονται και αναμένεται φυσικά να πάνε με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς όταν υπογραφή η τελική συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ