ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημο: Μπεργκ 2019 στον Παναθηναϊκό

Επίσημο: Μπεργκ 2019 στον Παναθηναϊκό

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το 2019 θα είναι και επίσημα ο Μάρκους Μπεργκ με την επέκταση του συμβολαίου του Σουηδού άσου να ανακοινώνεται από το τριφύλλι.

Η είδηση ήταν εδώ και καιρό γνωστή και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού. Αυτή ήρθε την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου με τον Μπεργκ να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινώνεται από τους πράσινους η παρουσία του έως το καλοκαίρι του 2019.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: "Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάρκους Μπεργκ. Ο άσος της ομάδας μας υπέγραψε σήμερα νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019".

Ο Σουηδός στράικερ είναι στο τριφύλλι από το καλοκαίρι του 2013 και μέχρι σήμερα έχει παίξει σε 135 παιχνίδια έχοντας σκοράρει 79 τέρματα με τους πράσινους όντας ένας από τους κορυφαίους σταίκερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Ουσιαστικά με τη νέα συμφωνία ο Σουηδός στράικερ θα αμείβεται με 1,1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως και προβλέπονται άλλες 100.000 ευρώ υπό τη μορφή μπόνους. Η νέα αμοιβή θα ισχύσει άμεσα, από την τρέχουσα σεζόν.

Η ρήτρα εξαγοράς παραμένει και αυξάνεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ και διαμοιράζεται ως εξής: ο Παναθηναϊκός θα πάρει τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ έχοντας το 55% των δικαιωμάτων, το Αμβούργο τα 3,5 εκ. ευρώ λόγω του 35% και ο ποδοσφαιριστής δικαιούται 1 εκ. ευρώ, με το 10%. Ουσιαστικά, ένα 2,5% από τα δικαιώματα που είχε ο Μπεργκ, μεταφέρθηκαν στην ΠΑΕ.

Το νέο συμβόλαιο έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2019. Δηλαδή, θα επεκταθεί κατά 12 μήνες σε σύγκριση με το ισχύον, που διαρκεί έως τον Ιούνιο του 2018.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα ένα backstage βίντεο από την υπογραφή του συμβολαίου των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ