ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Καρέλη

Επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Καρέλη
INTIME SPORTS

Η Γκενκ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την αγορά του Νίκου Καρέλη και οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων διεξάγουν διαπραγματεύσεις.

Το ενδιαφέρον της Γκενκ για τον Νίκο Καρέλη μετουσιώθηκε σε πράξη και ο Παναθηναϊκός δέχτηκε επίσημη πρόταση για την πώληση των δικαιωμάτων του. Αυτή τη στιγμή διεξάγονται διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ, τους εκπροσώπους των Βέλγων και τον ατζέντη του Κρητικού επιθετικού, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία.

Από το Τριφύλλι παραδέχονται τις συζητήσεις, όμως τονίζουν ότι δεν έχουν συμφωνήσει στο ποσό. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι για να εμπλακούν στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, η προσφορά της βελγικής ομάδας είναι δελεαστική και η πώληση έχει δρομολογηθεί.

Μία διαπραγμάτευση που το Sport24.gr είχε επισημάνει στην προσωπογραφία που είχε αφιερώσει στον Κρητικό επιθετικό

Η Γκενκ είχε επιχειρήσει την απόκτηση του Καρέλη την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού του 2015, όμως απέτυχε στις λεπτομέρειες. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν εγκατέλειψε την υπόθεση, ο τεχνικός διευθυντής, Ντιμίτρι Ντε Κόντε, είχε παρακολουθήσει τον παίκτη δια ζώσης και ήταν θέμα χρόνου να επανέρθει με επίσημη πρόταση.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός είναι πιο διαλλακτικός για την παραχώρηση του σε σύγκριση με μερικούς μήνες πριν, αφού έχει υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά και χρειάζεται κεφάλαια για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ