ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιμένει για Χριστοδουλόπουλο η Σαμπντόρια

Επιμένει για Χριστοδουλόπουλο η Σαμπντόρια
INTIME SPORTS

Παρά την επίσημη διάψευση της Σαμπντόρια περί ενδιαφέροντος για τον Χριστοδουλόπουλο, η "Gazzetta dello Sport" υποστηρίζει ότι ο άσος του Παναθηναϊκού αρέσει στους Γενοβέζους.

Η Σαμπντόρια διέψευσε μέσω του γενικού διευθυντή της, Κάρλο Όστι, ότι υπάρχει... θέμα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, φαίνεται όμως πως ο ιταλικός Τύπος έχει διαφορετική πληροφόρηση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η "Gazzetta dello Sport" μέσω της διαδικτυακής της έκδοσης, ο διεθνής μεσοεπιθετικός συγκαταλέγεται στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας της Γένοβας.

Η διοίκηση των "μπλουτσερκιάτι" προχωρά σε ανανέωση του ρόστερ και αρκετοί από τους "παλιούς" θα αποχωρήσουν, ώστε να γίνει μετάγγιση "νέου αίματος", με τον Έλληνα άσο να θεωρείται πως έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που αναζητούν.

Να σημειωθεί πως η ομάδα του Ντέλιο Ρόσι (ανέλαβε την περασμένη εβδομάδα αντικαθιστώντας τον Τσίρο Φεράρα) βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου, ούσα δύο πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ