ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίκειται ραντεβού με τον Γκαλίτσιο

Επίκειται ραντεβού με τον Γκαλίτσιο

Ο Λεωνίδας Βόκολος αναμένεται να μεταβεί στο Βέλγιο στη διάρκεια του Ιανουαρίου, προκειμένου να έχει μία σημαντική συζήτηση με τον Γιώργο Γκαλίτσιο και την πιθανή συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος παραμένει ψηλά στη λίστα των Τάκη Φύσσα - Λεωνίδα Βόκολου, αφού θεωρείται μία αξιόπιστη και ποιοτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ το συμβόλαιο του με τη Λόκερεν ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2015 και μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Εφόσον ο Νίκος Νταμπίζας συνέχιζε να εργάζεται στον Παναθηναϊκό, τότε η έλευση του στο τέλος της σεζόν θα ήταν δεδομένη. Όμως, υπό τις νέες συνθήκες δεν μπορεί να αποκλειστεί οποιαδήποτε κατάληξη στην υπόθεση του.

Στα ταξίδια που θα πραγματοποιήσει εκτός Ελλάδος ο Βόκολος το προσεχές διάστημα, θα επισκεφτεί το Βέλγιο και θα έχει μία απ' ευθείας συζήτηση με τον Γκαλίτσιο, προκειμένου να ανακεφαλαιώσουν την προοπτική της συνεργασίας τους.

Έχει γίνει η προεργασία, ωστόσο είναι σημαντικό να έχει ο 28χρονος αμυντικός το δικαίωμα να διαπραγματευτεί επίσημα τη μεταγραφή του - όπως θα έχει από την 1η Ιανουαρίου - και όλα να γίνουν με το γράμμα του νόμου.

Εργομετρικά στο Κορωπί

Πριν την τριήμερη άδεια που παραχώρησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου, τους είχε ενημερώσει ότι με την επιστροφή τους θα υποβληθούν σε μετρήσεις, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Οι Κοτσόλης, Νάνο, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Μέντες, Λαγός, Ντίνας, Μπεργκ, Μπούι, Πράνιτς, Πέτριτς, Κότσαρης, Σίλντενφελντ και Νίνης έκαναν εργομετρικά τεστ στο "Κέντρο Αποθεραπείας - Αποκατάστασης Φιλοκτήτης" και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι τη Δευτέρα 29/12.

Με πρωινή προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης" συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Κυριακή 28/12.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, εν συνεχεία ασκήσεις με πάσες και τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Οι Ατζαγκούν και Στιλ απουσίασαν με άδεια, ενώ οι Μπαϊράμι και Νάνο προπονήθηκαν ατομικά.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά τη Δευτέρα 29/12 στις 11:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ