ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιδικάστηκαν 650.000 ευρώ σε Πέτριτς, Λέτο, Κουτρουμπή στον Παναθηναϊκό

Επιδικάστηκαν 650.000 ευρώ σε Πέτριτς, Λέτο, Κουτρουμπή στον Παναθηναϊκό

Η ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού κατά των Πέτριτς και Λέτο και αναγνώρισε τα ποσά που οφείλονται στους δυο ποδοσφαιριστές ενώ επιδίκασε και 304.000 ευρώ για τον Κουτρουμπή.

Όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη το βράδυ το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε τις αποφάσεις για τις καταγγελίες των Πέτριτς, Λέτο και Κουτρουμπή και έκανε γνωστές τις αποφάσεις του.

Το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε τις εφέσεις του Παναθηναϊκού και δικαίωσε τους Λέτο, Πέτριτς με τον Παναθηναϊκό να πρέπει να καταβάλει στον πρώτο 181.000 ευρώ και στον δεύτερο 162.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα απέρριψε την έφεση του Γιώργου Κουτρουμπή εις βάρος του τριφυλλιού και έκανε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να καταβάλλει 304.398,39 ευρώ στον Έλληνα αμυντικό. Το σύνολο του ποσού για τις τρεις υποθέσεις αγγίζει τις 650.000 ευρώ.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι σε πρώτη φάση ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτές τις αποφάσεις και θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές για την αποπληρωμή τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 204/2018  απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή  MLADEN PETRIC.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 200/2018  απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή  SEBASTIAN EDUARDO LETO.

Δέχεται  κατά τύπους και ουσία την έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ κατά της υπ΄αριθμ. 201/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο, όπως στο σκεπτικό.

Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την καθής να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των (304.398,39) νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση". 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Το αεροβιοδυναμικό πρόγραμμα που θα σε στεγνώσει

Μια προπόνηση με συνδυαστικές κινήσεις για γρήγορα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24