ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έπιασε δουλειά ο Φύσσας

Έπιασε δουλειά ο Φύσσας

Ο Τάκης Φύσσας τα είπε το πρωί με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο και με τον γενικό διευθυντή Αγησίλαο Τουμαζάτο ενώ θα έχει συνάντηση και με Νταμπίζα, Αναστασίου, Σαραβάκο.

Στα γραφεία του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί ο Τάκης Φύσσας με τον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου του τριφυλλιού να αναλαμβάνει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα στους πράσινους.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού είχε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο και τον γενικό διευθυντή Αγησίλαο Τουμαζάτο προκειμένου να έχει μια ακόμα ενημέρωση γύρω από τα θέματα που καίνε τους πράσινους.

Το απόγευμα αναμένεται να γίνει νέα κουβέντα στη Λεωφόρο παρουσία του Νίκου Νταμπίζα και των Δημήτρη Σαραβάκου και Γιάννη Αναστασίου.

Κατάσκοπος στην Λεωφόρο

Σε ότι έχει να κάνει με την φιλική αναμέτρηση με την Παναχαϊκή από το πρωί της Τετάρτης βρίσκεται στην Αθήνα ο Ρενέ Αντερσεν ο οποίος είναι ο βοηθός του προπονητή της Μίντιλαντ. Ο Άντερσεν πήρε μια πρώτη γεύση από την Λεωφόρο όπου και ξεναγήθηκε για να δει τους χώρους, ενώ το βράδυ θα παρακολουθήσει και το φιλικό με την Παναχαϊκή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ