ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Βόκολος

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Βόκολος
INTIME SPORTS

Στην Αθήνα βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο οποίος παρακολούθησε την Κυριακή μεταγραφικό στόχο των πράσινων και την Δευτέρα ήταν στην προπόνηση των πράσινων. Πιθανότατα σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης ο προορισμός του.

Αυθημερόν ουσιαστικά ήταν το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού Λεωνίδα Βόκολου στο εξωτερικό καθώς ο Βόκολος ο οποίος την Κυριακή βρέθηκε για να παρακολουθήσει μεταγραφικό στόχο των πράσινων την Δευτέρα επέστρεψε και μάλιστα έδωσε και το παρών στην προπόνηση του τριφυλλιού.

Ο Βόκολος ήταν στο προπονητικό κέντρο του τριφυλλιού ενώ τα είπε και με τον Γιάννη Αναστασίου για τις μεταγραφικές εξελίξεις που υπάρχουν.

Το πιο πιθανό είναι ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων να βρέθηκε σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης και εκεί να τσέκαρε τον παίκτη που ενδιαφέρει το τριφύλλι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σίγουρα δεν πήγε στην Πορτογαλία και παρά τις σχέσεις που έχουν αναπτύξει οι πράσινοι μέσω Φύσσα και τον δίαυλο με την Μπενφίκα αλλά ούτε και στην Σουηδία για να μιλήσει για την απόκτηση του Καμαρά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ