ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επέστρεψε ο Πράνιτς και ξεκίνησε προπονήσεις

Επέστρεψε ο Πράνιτς και ξεκίνησε προπονήσεις
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Πράνιτς επέστρεψε από την έξτρα άδεια που είχε λόγω Μουντιάλ και προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη στο αθλητικό κέντρο των πράσινων μαζί με πέντε ακόμα παίκτες του τριφυλλιού.

Πριν την έναρξη του Μουντιάλ ο Ντάνιελ Πράνιτς εξόργισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με την δημοσιοποίηση ενός όρο του συμβολαίου του ότι μπορεί να φύγει με ένα σχετικά μικρό χρηματικό ποσό. Πλέον όμως και με το Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι παρελθόν για τον ίδιο φαίνεται ότι δεν θέλει να ρίξει και άλλο λάδι στην φωτιά.

Το αντίθετο μάλιστα την Πέμπτη το απόγευμα απέδειξε ότι είναι "υπόδειγμα επαγγελματία" όντας στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα ενόψει της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του Χενκ Χέντερ.

Τον οποίο μάλιστα γνωρίζει από την κοινή τους πορεία στην Χέρενφειν καθώς οι δυο τους έχουν συνυπάρξει στον Ολλανδικό σύλλογο στο παρελθόν. Μάλιστα Πράνιτς και Χέντερ τα είπαν για αρκετή ώρα πριν και κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Επέστρεψε ο Πράνιτς και ξεκίνησε προπονήσεις

Μάλιστα ο Κροάτης άσος έκανε την εμφάνιση του και με νέο λουκ καθώς είχε κουρέψει όλο το κεφάλι του και δεν είχε αφήσει την μοϊκάνα την οποία λάνσαρε όλην την χρονιά αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Πράνιτς όμως δεν ήταν μόνος του καθώς κανονικά το παρών έδωσαν και οι Σταματάκης, Γκέκας που υπολογίζονται για την πρώτη ομάδα και είχαν ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα αλλά και οι Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης και Αναστασόπουλος που ως γνωστόν προορίζονται για να πάνε δανεικοί και είχαν άδεια μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Πλην του Χέντερ το παρών στην προπόνηση έδωσε και ο Γιάννης Σαμαράς με τους δυο "Ολλανδούς" να αναλαμβάνουν την εκγύμναση των πράσινων αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο παλαίμαχος γκολκίπερ και προπονητής της ακαδημίας ο οποίος ανέλαβε την προπόνηση των δυο πορτιέρο.

Προπόνηση Παρασκευή και Σάββατο

Οι πράσινοι θα προπονηθούν την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί και από την επόμενη εβδομάδα θα μπουν στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα που θα έχει επιστρέψει από την Ολλανδία. Δεν αποκλείεται βέβαια οι Μαρινάκης, Αναγνωστόπουλος και Αναστασόπουλος που προορίζονται να πάνε δανεικοί να μην κάνουν την ίδια ώρα με την ομάδα ή να ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ