ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού

Επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Στην βάση της επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού, λίγο πριν τις 15:00 για το τελικό στάδιο προετοιμασίας της ενόψει των αγώνων με την Οντένσε. Βιτόλο: "Γρήγορα... θα είμαι 100% έτοιμος". Νωρίτερα, ήρθε ο Χριστοδουλόπουλος που χειρουργήθηκε με επιτυχία. (vds)

Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 14:45 αφίχθει με πτήση μέσω Μονάχου, η αποστολή του Παναθηναϊκού, μετά από δέκα μέρες παραμονής στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας.

Τεχνική ηγεσία και παίκτες πλέον θα προετοιμαστούν στην Αθήνα ενόψει των αγώνων την επόμενη εβδομάδα με την Οντένσε.

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο και βασικό κομμάτι της φετινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, που πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία και η αποστολή του "τριφυλλιού" επέστρεψε στην Ελλάδα με τους παίκτες να μην έχουν διάθεση για δηλώσεις.

Πλέον ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες του θα μπουν στην τελική ευθεία για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Οντένσε, την επόμενη Τρίτη.

Μετά τα τέσσερα φιλικά στην Αυστρία, οι "πράσινοι" θα δώσουν το μοναδικό τους τεστ εντός Αθήνας, την προσεχή Πέμπτη στο Περιστέρι και με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Σε ότι αφορά το πρόγραμμα προπονήσεων ξεκινάει από την Τετάρτη αφού υπάρχει ρεπό την Τρίτη και στο υπόλοιπο της μέρας.

Βιτόλο: "Γρήγορα... θα είμαι 100% έτοιμος"

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προετοιμασία. Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα είμαι στο επιθυμητό στάδιο, προκειμένου να τεθώ 100% στη διάθεση του προπονητή μου" είπε αρχικά στα λίγα του λόγια ο Βίκτορ Βιτόλο, ο μοναδικός παίκτης που είχε διάθεση για δηλώσεις στην άφιξη των "πράσινων" από την Αυστρία.

Σε ερώτηση για τις πρώτες του "εικόνες" με την νέα του ομάδα, ο Ισπανός μέσος τόνισε: "Γνώρισα τους καινούργιους μου συμπαίκτες και ενσωματώθηκα στην ομάδα. Περιμένω πως και πως να τα επίσημα παιχνίδια και να κάνουμε κάτι σημαντικό. Ανυπομονώ να παίξω".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα ματς με την Οντένσε, λέγοντας: " Είναι δύσκολο. Αν εμείς κάνουμε τα πράγματα όπως ξέρουμε θα μπορέσουμε να περάσουμε."

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Λάζαρος

Νωρίτερα, είχε φτάσει στην χώρα μας ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος πέρασε την πόρτα του χειρουργίου σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Ο άτυχος διεθνής μέσος, προέβη σε επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού του, στο γόνατο του με την επιτυχημένη εγχείρηση να γίνεται από τον γιατρό του "τριφυλλιού", Παναγιώτη Κουλουμέντα.

Πλέον, ο μέσος των "πράσινων" θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 5 μήνες που χρειάζεται τουλάχιστον η αποκατάστασή της ζημιάς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ