ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επανεμφάνιση Βγενόπουλου με 2 εκατομμύρια!

Επανεμφάνιση Βγενόπουλου με 2 εκατομμύρια!
INTIME SPORTS

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα είχε ο Ανδρέας Βγενόπουλος παραδίδοντας του, απαντητική επιστολή με τις προτάσεις του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πληροφορίες για 2 εκατομμύρια από την πλευρά του ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 15 εκ, για την αύξηση του ΜΚ της ΠΑΕ

Ο πρώην πρόεδρος της Marfin ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιστολή που είχε προηγηθεί από πλευράς Γόντικα, όπου ζητούσε οικονομική βοήθεια από τους μετόχους της ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί η σεζόν δίχως παρενέργειες.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανέλυσε τις σκέψεις του, προκειμένου να μην ανακύψουν νέα οικονομικά προβλήματα στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι "πράσινοι" για τίτλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρούσα φάση δεν προτίθεται να βάλει άμεσα χρήματα στα ταμεία του "τριφυλλιού", ωστόσο κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου ο Παναθηναϊκός να ολοκληρώσεις τη σεζόν χωρίς προβλήματα.

Παράλληλα ο Ανδρέας Βγενόπουλος, φέρεται να τόνισε στον Γόντικα ότι εφόσον δεν προχωρήσει το θέμα με τους Σαουδάραβες επενδυτές, τότε προτίθεται να αναλάβει νέα πρωτοβουλία καταθέτοντας πρόταση προκειμένου να μην επιτρέψει να καταλήξει ο σύλλογος στο Πρωτοδικείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κ. Βγενόπουλος επανέφερε στο τραπέζι την γνωστή του πρόταση για την συλλογή 15 εκατομμυρίων ευρώ, που αντιστοιχούν στην αύξηση του Μ.Κ. Ο ίδιος μάλιστα, όπως λέγεται, είναι έτοιμος να συνδράμει με 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η διάθεση (ενδεχομένως και η ρευστότητα) των υπόλοιπων μετόχων δεν είναι τέτοια, ώστε να ευοδωθεί το συγκεκριμένο σχέδιο, αν αναλογιστούμε ότι ο Γ. Βαρδινογιάννης έχει "παρκάρει" τις μετοχές του, οι Γιαννακόπουλοι έχουν δηλώσει πως αποχωρούν από το μπάσκετ (του χρόνου) και ο Πατέρας είναι δυσεύρετος...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ