ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαφή με Κυργιάκο, αναμονή για Σισέ

SUNDERLAND, ENGLAND - MARCH 24:  Djibril Cisse of Queens Park Rangers looks on, after he is sent off from the challenge on Fraizer Campbell of Sunderland  during the Barclays Premier League match between Sunderland and Queens Park Rangers at Stadium of Light on March 24, 2012 in Sunderland, England.  (Photo by Matthew Lewis/Getty Images)
SUNDERLAND, ENGLAND - MARCH 24: Djibril Cisse of Queens Park Rangers looks on, after he is sent off from the challenge on Fraizer Campbell of Sunderland during the Barclays Premier League match between Sunderland and Queens Park Rangers at Stadium of Light on March 24, 2012 in Sunderland, England. (Photo by Matthew Lewis/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Χρήστος Παναγόπουλος μίλησε με τον Κυργιάκο την Δευτέρα το απόγευμα ενώ στο Τριφύλλι βρίσκονται εν αναμονή της επαφής του Σισέ με την ΚΠΡ έχοντας εξασφαλίσει το ναι του Γάλλου. Αισιοδοξία πως ο 31χρονος επιθετικός ίσως μέχρι την Πέμπτη βρίσκεται στην Ελλάδα.

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα η πρώτη επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον Σωτήρη Κυργιάκο.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος συνομίλησε με τον 33χρονο στόπερ και συζήτησαν για το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού και πως θα μπορούσαν να συνεργαστούν οι δυο πλευρές.

Η περίπτωση απόκτησης του διεθνή αμυντικού είναι αρκετά δύσκολη καθώς στη Βόλφσμπουργκ τα λεφτά που έπαιρνε ξεπερνούσαν το 1 εκ. ευρώ και σίγουρα στο Τριφύλλι αυτά τα λεφτά στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν με τα υπάρχον στάνταρ.

Μόνο αν ο Γερμανικός σύλλογος που δεν υπολογίζει στον Κυργιάκο και τον έχει αφήσει και εκτός της μίνι προετοιμασίας του χειμώνα τον αποζημιώσει για να λύσει το συμβόλαιο του και το Τριφύλλι του δώσει ένα χρηματικό ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία των δυο πλευρών για έξι μήνες και εν συνεχεία οι δυο πλευρές να τα έλεγαν κάτω από νέα βάση. Προς το παρών υπάρχει μεγάλη απόσταση και οι επόμενες μέρες θα κρίνουν το τι θα γίνει με την περίπτωση του Κυργιάκου ο οποίος θα μπορούσε να δέσει την πράσινη άμυνα.

Αναμονή για τον Τζιμπρίλ

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό βρίσκονται εν αναμονή της συνάντησης του Τζιμπρίλ Σισέ με την ΚΠΡ καθώς στην διάρκεια της Δευτέρας δεν πήραν την απάντηση που περίμεναν από τον Γάλλο άσο. Οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Γάλλο επιθετικό ενώ ο αγγλικός σύλλογος συμφώνησε και με τον Ρεμί της Μαρσέιγ κάτι που σίγουρα δείχνει πως ο Σισέ είναι ξένο σώμα για τον Ρέντναπ.

Η επαφή της ΚΠΡ με τον Γάλλο στραίκερ αναμένεται μέχρι την Τετάρτη ενώ στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχουν και κάποιοι αρκετά αισιόδοξοι που πιστεύουν ότι ίσως μέχρι την Πέμπτη ο Σισέ βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Από Πέμπτη για Μπέσα

Όσον αφορά τέλος τον Ντανιέλ Μπέσα οι πράσινοι αναμένεται να αποκτήσουν τον 20χρονο μεσοεπιθετικό ο οποίος αποτελεί επιλογή του Βαρέλα αλλά το πιο πιθανό είναι να ασχοληθούν με την περίπτωση του από την Πέμπτη και μετά και αφού έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ