ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαφή και πρόταση του Παναθηναϊκού σε Φωτάκη

Επαφή και πρόταση του Παναθηναϊκού σε Φωτάκη
INTIME SPORTS

Το Sport24 από τις 10/4 είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Γιώργου Φωτάκη και οι νέες πληροφορίες που επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ κάνουν λόγο για πρόταση που έχει ήδη κατατεθεί στον 31χρονο διεθνή άσο ο οποίος έχει ζητήσει κάποιες μέρες προθεσμία για να απαντήσει.

Την Κυριακή το βράδυ ο Παναθηναϊκός δίνει ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζει στο "αιώνιο" ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον ΟΣΦΠ. Το παιχνίδι μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι πράσινοι δύσκολα θα μπουν στα πλέι οφ αλλά από μόνο του κάθε τέτοιο ντέρμπι έχει ξεχωριστή σημασία.

Οπότε είναι λογικό τα πάντα στο πράσινο στρατόπεδο να κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι και τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή να μην απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Από την Δευτέρα το πρωί όμως αναμένεται να υπάρξει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν για τους πράσινους και τα θέματα που αναμένεται να κλείσουν πρώτα είναι αυτά του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή.

Από εκεί και πέρα θα πάρουν σειρά και κάποιες επαφές με στόχους που έχουν ήδη βρει στον Παναθηναϊκό και με σκοπό να κλείσουν άμεσα κάποια θέματα.

Ένα από αυτά είναι και η περίπτωση του Γιώργου Φωτάκη του ΠΑΟΚ την οποία είχε αποκαλύψει το Sport24 από την Τετάρτη 10/4.

Οι νεότερες πληροφορίες θέλουν τον Παναθηναϊκό όχι απλά να είχε μόνο μια πρώτη επαφή στην οποία ενημέρωσε τον διεθνή άσο για το ενδιαφέρων της πράσινης ΠΑΕ αλλά μιλάνε και για συγκεκριμένη πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες πάγιες απολαβές που φτάνουν τις 200.000 ευρώ και τις ξεπερνάνε κατά πολύ με τα μπόνους που θα μπουν στο συμβόλαιο του 31χρονου διεθνή άσου.

Ο Φωτάκης ο οποίος έχει πρόταση και από την Τουρκία δεν θέλει να πάει και να αγωνιστεί στη γείτονα χώρα για αυτό και καλοβλέπει την περίπτωση του Παναθηναϊκού ενώ από την Ελλάδα υπάρχει ενδιαφέρων και από τον Αστέρα Τρίπολης και θα πρέπει να δούμε τελικά τι θα γίνει.

Ο άσος του ΠΑΟΚ ο οποίος δεν τα έχει βρει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ζήτησε κάποιες μέρες διορία ώστε να απαντήσει στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ