ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαφές με Λυμπερόπουλο και Φύσσα

Επαφές με Λυμπερόπουλο και Φύσσα

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Τάκης Φύσσας θεωρούνται οι κατάλληλοι από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τις θέσεις των επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Οι διεργασίες συνεχίζονται από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αναφορικά με την επιλογή του τεχνικού διευθυντή και του γενικού αρχηγού, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος προκρίνεται ως ο κατάλληλος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ ο Τάκης Φύσσας θεωρείται ο ιδανικός για το πόστο του γενικού αρχηγού.

Πέραν των προσόντων του καθενός, στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι οι ικανότητες του ενός συμπληρώνουν τον άλλο και θα αποτελέσουν ένα αποτελεσματικό και λειτουργικό δίδυμο.

Στη διάρκεια της Τετάρτης (14/12) υπήρξε επικοινωνία με τον Λυμπερόπουλο, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συνάντηση με τον Φύσσα, στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, ούτε είναι ξεκάθαρη η στάση των δύο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών. Πάντως, οι ενδείξεις δείχνουν ότι το κλίμα διαμορφώνεται θετικά για την επικείμενη συνεργασία.

Φυσικά, δεν πρόκειται να παύσουν οι αξιολογήσεις άλλων υποψήφιων, αφού καθημερινά προτείνονται ονόματα. Παράλληλα, στη διοίκηση τονίζουν ότι "δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε".

Επιπροσθέτως, δεν είναι απαραίτητο ότι οι εκλεκτοί θα ανακοινωθούν ταυτόχρονα και δεν αποκλείεται η πρόσληψη του ενός να προηγηθεί του άλλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ