ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εντείνουν τις προσπάθειες για Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Εντείνουν τις προσπάθειες για Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Μετά και την άφιξη του Φάλκενμπεργκ στον Παναθηναϊκό θα πιέσουν όσο μπορούν ώστε να τελειώσει με θετικό τρόπο και η απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο Μπαϊράμι πραγματοποίησε την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Έρικ Φάλκενμπεργκ έφθασε στην Αθήνα και το βράδυ της Τετάρτης έγινε η συνάντηση με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού για το συμβόλαιο του.

Σειρά παίρνει τώρα ο Μάρκους Μπεργκ. Έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η τριάδα που είχε θέσει ως στόχο από την αρχή για το ρόστερ των πράσινων ο Γιάννης Αναστασίου και στους οποίους στηρίζει τόσα πολλά.

Μια τριάδα που είχαμε αναφέρει ότι ο 41χρονος τεχνικός ήθελε να γίνουν κάτοικοι Παιανίας ανεξαρτήτου του τι θα είχε γίνει με την άδεια της ΕΠΟ και το Τριφύλλι θα προχωρούσε την υπόθεση τους.

Έτσι μετά την άφιξη των δυο πρώτων ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πιέσει ακόμα περισσότερο για την τελική απόφαση του Σουηδού άσου αλλά τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι.

Αυτό γιατί η Γκέτεμποργκ θέλει και αυτή τον Σουηδό φορ και έχει και τα χρήματα ώστε να τον κάνει δικό της και να τον πείσει να επαναπατριστεί. Δεν αποκλείεται τα αμέσως επόμενα 24ώρα και πριν την αναχώρηση των πράσινων για την Ολλανδία να έχουν υπάρξει εξελίξεις θετικές ή αρνητικές για τον Παναθηναϊκό και τον Μπέργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ