ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένταση Νίνη και Χριστοδουλόπουλου στο "διπλό"

Ένταση Νίνη και Χριστοδουλόπουλου στο "διπλό"
Νίνης Χριστοδουλόπουλος INTIME SPORTS

Έντονη διαμάχη μετά από μαρκάρισμα είχαν Νίνης και Χριστοδουλόπουλος αλλά μετά την παρέμβαση των ψύχραιμων, έδωσαν τα χέρια.

Η ένταση στο "διπλό" της Παιανίας, παραλίγο να αποβεί μοιραία για δύο παίκτες που έχουν επανέλθει στις επάλξεις πρόσφατα και "διψούν" για συμμετοχή.

Σωτήρης Νίνης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε μια φάση του "διπλού" είχαν έντονη διαμάχη με αποτέλεσμα να προκληθεί μία στιγμιαία αντιπαράθεση στην προπόνηση όπου ο Λέτο έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Κουίνσι θεραπεία. Σενάριο Πορτογάλων για τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" αντήλλαξαν μερικές άσχημες εκφράσεις ωστόσο με την παρεμβολή τόσο του Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και μερικών συμπαικτών τους το επεισόδιο έληξε.

Ο 65χρονος προπονητής τους τόνισε πως δεν είναι συμπεριφορά αυτή και τους ζήτησε άμεσα να σταματήσουν για να μην τους έστελνε εκτός προπόνησης, κάτι που δεν έγινε αφού και οι δύο οι παίκτες έδειξαν πειθαρχία.

Τόσο ο Νίνης όσο και ο Λάζαρος αναγνώρισαν γρήγορα το λάθος τους δεχόμενοι εκατέρωθεν πως ξεπέρασαν τα όρια και αμέσως έδωσαν τα χέρια, δείχνοντας ότι το ζήτημα δεν πρόκειται να πάρει άλλη έκταση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ