ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενοχλήσεις οι Τοτσέ, Φορναρόλι

Ενοχλήσεις οι Τοτσέ, Φορναρόλι

Εκτός προπόνησης έμειναν την Τρίτη (04/09) οι Τοτσέ, Φορναρόλι, Τριανταφυλλόπουλος λόγω ενοχλήσεων. Ανεβάζουν στροφές οι Μπουμσόνγκ, Κουίνσι.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τους Τοτσέ, Φορναρόλι και Τριανταφυλλόπουλο να μην προπονούνται ή να αποχωρούν λόγω προβλημάτων από την προπόνηση της Τρίτης.

Ο Ισπανός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και το πρωί της Τετάρτης θα υποβληθεί σε μαγνητική. Ο Τριανταφυλλόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Προς το τέλος της προπόνησης, ο Φορναρόλι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί δικέφαλο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα ο Κουίνσι ανεβάζει συνεχώς στροφές, ενώ και ο Μπουμσόνγκ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα βρίσκεται και εκείνος σε καλύτερο επίπεδο. Εκτός από τον Μπουμ ατομικά προπονήθηκε και ο Σο, ενώ ο Ταμπάκης υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Σε ότι αφορά τα καθαρά αγωνιστικά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ