ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενοχλήσεις και ο Εμποκού στον Παναθηναϊκό

Ενοχλήσεις και ο Εμποκού στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εμποκού επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα αλλά παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον δικέφαλο στην προπόνηση της Πέμπτης και αποχώρησε προληπτικά.

Δεν λέει να ηρεμήσει ο Αντρέα Στραματσόνι από τα προβλήματα τραυματισμών και κάθε μέρα και ένα καινούριο πρόσωπο προστίθεται στην λίστα των τραυματιών.

Την Πέμπτη ήταν η σειρά του Εμποκού να παραπονεθεί για ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Ο άσος από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό επέστρεψε στην Αθήνα και άρχισε κανονικά προπόνηση αλλά στην διάρκεια της ένιωσε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Τα ευχάριστα νέα στην προπόνηση της Πέμπτης ήρθαν από τον Ζέκα ο οποίος ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης και μετά γυμνάστηκε μόνος του.

Αντίθετα στην προπόνηση δεν συμμετείχαν καθόλου οι Μπεργκ, Λέτο, Μπουμάλ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης αλλά και οι Ιμπάρμπο, Γουακάσο που έκαναν θεραπεία.

Σε ότι αφορά με την προπόνηση το πρόγραμμα περιλάμβανε πάσες, τακτική με έμφαση και πάλι στο 3-5-2 αλλά και ασκήσεις ανάπτυξης. Παρόντες στην προπόνηση και οι Μίγγος, Μπουζούκης, Πίσπας και Αγγελόπουλος.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί το πρωί ενώ στον Παναθηναϊκό δεν αποκλείεται να δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα το Σάββατο το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ