ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενοχλημένος ο Βγενόπουλος

Ενοχλημένος ο Βγενόπουλος
Βγενόπουλος Αλαφούζος

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, εμφανίζεται ενοχλημένος από την δημοσίευση της συνάντησης με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ενοχλημένος, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday" είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος για την διαρροή της συνάντησης με τον Αλαφούζο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος έδειξε ενοχλημένος από την είδηση της συνάντησης και πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα νέο ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών ακυρώθηκε. Και όλα αυτά σε αντίθεση με τα όσα διέρρευσαν χθες στη συνάντηση της Τρίτης έγινε σε καλό κλίμα.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό και ο Βγενόπουλος ανέλυσε στον Αλαφούζο τις δικές του προτάσεις για να συνεισφέρει οικονομικά στον Παναθηναϊκό.

Επιθυμία του Αλαφούζου είναι να υπάρχει συσπείρωση των μετόχων ώστε να δοθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα. Ο Βγενόπουλος ήταν θετικός και έπεσαν στο τραπέζι κάποιες προτάσεις και συμφωνήθηκε να τα ξαναπούν οι δυο τους αλλά αυτό το ραντεβού προς το παρών ακυρώθηκε.

Η πλευρά Βγενόπουλου είναι ενοχλημένη από την διαρροή θεωρώντας ότι κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν εμπόδια.

Ο Αλαφούζος είχε επαφές και με άλλους μετόχους και μόλις τις ολοκληρώσει θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αν και δεν είναι αισιόδοξος για οικονομική βοήθεια από τους υπόλοιπους μετόχους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ