ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενοχλημένος ο Παύλος Γιαννακόπουλος, δεν ασχολείται ο Πατέρας

Ενοχλημένος ο Παύλος Γιαννακόπουλος, δεν ασχολείται ο Πατέρας
Πατέρας Βγενόπουλος Βαρδινογιάννης Γιαννακόπουλος INTIME SPORTS

Το κάλεσμα του Ανδρέα Βγενόπουλου προς τους Παύλο Γιαννακόπουλο και Νικόλα Πατέρα προκάλεσε τον "διπλό" εκνευρισμό του πρώτου ενώ ο πρώην πρόεδρος των πράσινων δεν δείχνει διάθεση να ασχοληθεί.

Για πρώτη φορά σε επιστολή του ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε ονομαστική αναφορά σε δυο ακόμα μετόχους του Παναθηναϊκού, τους Παύλο Γιαννακόπουλο και Νικόλα Πατέρα, καλώντας και αυτούς να πάρουν θέση και να δώσουν το παρών στην Γενική Συνέλευση της 8ης Μαΐου.

Ίσως έτσι ήθελε να δείξει πόσο κρίσιμη για το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι η Γ.Σ. που έρχεται και πως άπαντες πρέπει να δώσουν το παρών.

Η αναφορά του αυτή όμως σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσε την "διπλή" ενόχληση του Παύλου Γιαννακόπουλου ενώ ο Νικόλας Πατέρας από την μεριά του δεν ασχολείται και το πιθανότερο είναι πως ούτε και τώρα θα δώσει το παρών.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο "Mr MIG" τον συμπεριέλαβε στην ίδια μοίρα με τον Νικόλα Πατέρα την ώρα που ο ίδιος κρατάει μόνος του εδώ και χρόνια την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και έχει προσφέρει τα μέγιστα για τον σύλλογο. Κάτι το οποίο ναι μεν έχει αναγνωρίσει και ο ίδιος ο Ανδρέας Βγενόπουλος στο παρελθόν αλλά τώρα δείχνει να το ξέχασε.

Επίσης ο Παύλος Γιαννακόπουλος ενοχλήθηκε και από το γεγονός ότι ο "Mr MIG" χρησιμοποίησε το όνομα του μετά από αυτό του Νικόλα Πατέρα.

Από την πλευρά του τώρα ο πρώην πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ δείχνει ότι συνεχίζει να μην θέλει να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό και θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν ίδρωσε και πολύ το αυτί του από την αναφορά του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Φυσικά ακόμα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα κάνει κανείς εκ των δυο στην Γ.Σ. της 8ης Μαΐου αλλά δύσκολα θα αλλάξουν την έως τώρα στάση τους.

Τέλος και θέλοντας να δώσουμε μια δεύτερη ανάγνωση στην επιστολή του Βγενόπουλου δεν αποκλείεται να έχει έρθει σε επαφή και με άλλους μετόχους Ζολώτα, Νίκα, Ξυλά οι οποίοι επίσης το τελευταίο διάστημα είχαν αποτραβηχτεί και να τους έχει πείσει να δώσουν το παρών και για αυτό να θέλει παρόντες και τους Παύλο Γιαννακόπουλο και Νικόλα Πατέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ