ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εννέα παίκτες για το κέντρο του Παναθηναϊκού

Εννέα παίκτες για το κέντρο του Παναθηναϊκού
Ρικέλμε Ντέκο Κιούελ Χιμένεθ

Διαβάστε ποιοι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα δημιουργίας της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού (videos)

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, όμως είναι φανερό πως υπάρχουν κάποια κενά στη μεσαία γραμμή, που αν δεν καλυφθούν θα υπάρξει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οι άνθρωποι των πράσινων κάνουν ότι μπορούν βέβαια και με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα, έχουν ήδη δώσει πολλά. Όμως λείπει ο παίκτης που θα δώσει ώθηση τόσο επιθετικά όσο και στα... διαρκείας. Υπάρχει όμως αυτή την εποχή η δυνατότητα για μία τέτοια επένδυση;

Η απάντηση είναι απλή. Δεν θέλει κόπο και πολύ χρήμα, θέλει τρόπο, να παρακολουθείς την αγορά και φυσικά όραμα. Εμείς λοιπόν βρήκαμε εννιά ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τόσο αγωνιστικά, όσο και εμπορικά την πράσινη ΠΑΕ.

Φυσικά και δεν είναι μόνο αυτοί οι εννιά που παρουσιάζουμε διαθέσιμοι, αλλά πολλοί παίκτες, με λογικό κασέ, που πληρούν τα κριτήρια που αναφέραμε πιο πάνω.

Εννιά παίκτες με... ιστορία

Η πλάκα είναι πως σχεδόν όλοι ακούστηκαν στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό σε καλύτερες μέρες για τους πράσινους. Τα χρόνια πέρασαν βέβαια, όμως παραμένουν ενεργοί και ορισμένοι από αυτούς σε εξαιρετική κατάσταση. Ας τους δούμε...

Αλεξάντερ Χλεμπ: 31 ετών

Γνωστός σε όλους με σπουδαία καριέρα στην Γερμανία. Την τελευταία σεζόν βέβαια έχει αγωνιστεί μόλις σε έξι αγώνες, λόγω κάποιων τραυματισμών. Για την ποιότητα του ούτε λόγος. Μοναδικό θέμα τα "γυάλινα" πόδια του. Το κασέ έχει πέσει αρκετά, οπότε ίσως αξίζει το ρίσκο, ειδικά αν πληρώνεται με τη συμμετοχή.

Σύνολο: 438 αγώνες, 38 γκολ

Ντέκο: 35 ετών

Ίσως η πιο κατάλληλη περίπτωση μαζί με τον Ρικέλμε. Μέσος γνωστός με δημιουργικά προσόντα, που έχοντας πίσω του τους Βιτόλο και Σο, θα περιοριστεί μόνο στην δημιουργία. Έμεινε ελεύθερος από την Φλουμινένσε, έχοντας παίξει σε 53 ματς με 5 γκολ. Έχει λογικό κασέ και θα κάνει γκελ στους φίλους των πράσινων.

Σύνολο: 487 συμμετοχές, 87 γκολ

Χουάν Ραμόν Ρικέλμε: 34 ετών

Χρειάζεται συστάσεις; Μάλλον όχι. Η κλάση του γνωστή και μάλιστα φέτος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν. Έμεινε ελεύθερος από την Μπόκα και είναι βέβαιο πως σύντομα θα φτάσουν στα χέρια του πολλές προτάσεις. Η πιο ακριβή περίπτωση απ όλες και η πιο επικερδής.

Σύνολο: 533 εμφανίσεις, 134 γκολ

Μίκαελ Μπάλακ: 36 ετών

Ο γνωστός σε όλους Γερμανός μέσος με σπουδαία καριέρα σε Μπάγερν, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Τσέλσι. Έμεινε ελεύθερος και ψάχνει τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του. Σίγουρα ποιοτική λύση για την Ελλάδα, ειδικά για το ρόλο που τον θέλουν στον Παναθηναϊκό.

Σύνολο: 585 συμμετοχές, 185 γκολ

Κριστιάν Χιμένεθ: 31 ετών

Ποιοτικός μέσος που ακούστηκε στο παρελθόν και για τον Ολυμπιακό. Έχει γεμάτες χρονιές με Κρουζ Αζούλ και Πατσούκα, από την οποία μένει ελεύθερος τον Δεκέμβρη. Σίγουρα είναι δύσκολη περίπτωση, αλλά αξίζει το ρίσκο, καθώς παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου (μπροστά πάντα).

Σύνολο: 379 εμφανίσεις, 97 γκολ

Χάρι Κιούελ: 34 ετών

Πλέον τον βλέπουμε σε ρόλο δημιουργικού μέσου, λόγω ηλικίας, όμως τα καταφέρνει μία χαρά. Στην Αυστραλία είχε εκπληκτική σεζόν με 25 εμφανίσεις και 8 γκολ, όμως γυρνά στην Ευρώπη λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Πρώτος στόχος είναι να μείνει στην Αγγλία (πρόβλημα υγείας πρόσωπο της οικογένειας του που μένει στο Νησί), όμως αξίζει να γίνει μία προσπάθεια.

Σύνολο: 496 συμμετοχές, 121 γκολ, 91 ασίστ

Πασκάλ Φεϊντουνό: 31 ετών

Κι αυτόν τον ακούσαμε στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Τα τελευταία χρόνια έχει πτωτική πορεία στην καριέρα του και πολλά προβλήματα τραυματισμών. Αποτελεί λοιπόν φθηνή λύση με αρκετό ρίσκο, για να καλύψει όμως κενά στη μεσαία γραμμή.

Σύνολο: 319 εμφανίσεις, 67 γκολ

Τόμας Χιλτσεμπέργκερ: 30 ετών

Ποιοτικά αποτελεί εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και σε ηλικία που μπορεί να προσφέρει για 3-4 χρόνια. Κάποιοι τραυματισμοί όμως έχουν ανακόψει την πορεία της καριέρας του. Τα τελευταία δυο χρόνια έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια και τρεις διαφορετικές ομάδες. Αν έρθει με λίγα χρήματα αξίζει το ρίσκο.

Σύνολο: 299 εμφανίσεις, 45 γκολ

Χασάν Σαλιχάμιτζιτς: 34 ετών

Γνωστός κι αυτός με μεγάλη καριέρα στην Μπάγερν Μονάχου. Έμεινε ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ και ψάχνει μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Το κασέ του είναι λογικό, οπότε μπορεί να έρθει στην Ελλάδα και να κάνει γκελ στον κόσμο.

Σύνολο: 526 εμφανίσεις, 82 γκολ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ