ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενημέρωση για την εξόφληση των υπαλλήλων

Ενημέρωση για την εξόφληση των υπαλλήλων
Αλαφούζος EUROKINISSI

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος, θα ενημερώσει τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και της ακαδημίας για τα χρήματα που τους οφείλονται.

Να βάλει ένα τέλος στην αβεβαιότητα που επικρατεί στους εργαζομένους στην ΠΑΕ και στην ακαδημία, θέλει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Για αυτό, αποφασίστηκε την Τρίτη (13/6) να τους ενημερώσει αναφορικά με τα οφειλόμενα και το πλάνο εξόφλησης τους.

Ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος, θα μεταφέρει τις διαβεβαιώσεις του Γιάννη Αλαφούζου για την καταβολή των δεδουλευμένων, που με τις καθυστερήσεις συμπληρώνουν οφειλές τριών μηνών.

Δεν πρόκειται να εξοφληθεί απ' ευθείας όλο το ποσό, αλλά η πρόθεση της διοίκησης είναι να μην έχει οφειλές έναντι των εργαζομένων μέχρι τον Σεπτέμβριο. Το κυριότερο, με την έναρξη της επόμενης σεζόν να μην παρουσιαστούν ανάλογα φαινόμενα που δεν τιμούν την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Το συγκεκριμένο πλάνο εξόφλησης δεν αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού τα νούμερα είναι διαφορετικά. Στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται για εργαζομένους με κανονικούς μισθούς και όχι για υψηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ