ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον Νάπολι για Κουίνσι

Ενδιαφέρον Νάπολι για Κουίνσι
INTIME SPORTS

Το "calcionews24.com" αναφέρει πως ο Βάλτερ Ματσάρι έχει στην μεταγραφική του λίστα τον Κουίνσι. Διαβάστε τι αναφέρουν οι Ιταλοί για τον Γκανέζο.

Μετά τα σενάρια ενδιαφέροντος της Ίντερ για τον Στέφανο Καπίνο μια ακόμα ιταλική ομάδα ενδιαφέρεται για έναν άσο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα "calcionews24.com" υποστηρίζει ότι ο τεχνικός της Νάπολι, Βάλτερ Ματσάρι έχει στην μεταγραφική του λίστα τον Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Ιταλοί ο τεχνικός των "παρτενοπέι" θέλει να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την μεσαία του γραμμή αποκτώντας έναν ακόμα εξτρέμ με την λύση του Κουίνσι να είναι στις πρώτες επιλογές καθώς έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στο "τριφύλλι".

Αναλυτικά το ιταλικό άρθρο αναφέρει:

" Η Νάπολι θέλει να δώσει μία ακόμα επιλογή από διεθνή παίκτη στον Ματσάρι. Οι ιθύνοντες θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα τους και έχουν σκεφτεί την απόκτηση του Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε, που είναι αριστερός μέσος ανήκει στην Αλ Σαντ, που παίζει με μορφή δανεισμού τον Παναθηναϊκό και ανήκε στην ακαδημίες της Άρσεναλ.

Ο παίκτης θα μπορούσε να πουληθεί από τους Καταριανούς για δύο εκατομμύρια ευρώ", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ