ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πράσινο" ενδιαφέρον για Μητρόπουλο

"Πράσινο" ενδιαφέρον για Μητρόπουλο
Μητρόπουλος INTIME SPORTS

Ο Παύλος Μητρόπουλος κατέχει περίοπτη θέση στην λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έχει ανάψει το πράσινο φως ώστε να ξεκινήσουν οι επαφές της διοίκησης με τον Παύλο Μητρόπουλο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "GOAL".

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ από τον περασμένο Γενάρη με την μορφή δανεισμού από τον Παναιτωλικό.

Ο Γιάννης Αναστασίου και ο Νίκος Νταμπίζας εκτιμούν ότι διαθέτει την προσωπικότητα για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των "πρασίνων".

Ο Μητρόπουλος τον περασμένο Γενάρη αποκτήθηκε από την ΑΕΚ και οι ομάδες είχαν συμφωνήσει στο ποσό των 250.000 ευρώ για τη ρήτρα αποδέσμευσης του.

Ο παίκτης είχε αποχωρήσει από την ομάδα του Αγρινίου μετά από "θερμό" επεισόδιο με τον προπονητή Νίκο Καραγεωργίου, ενώ ενδιαφέρον είχε δείξει και ο Άρης.

Αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος του παίκτη στον Παναιτωλικό καθώς από τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει ελεύθερος όπου θέλει για το καλοκαίρι.

Η επιθυμία του Μητρόπουλου είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ομάδα της Σούπερλιγκ και σε έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός.

Στον Παναθηναϊκός επίσης, βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση απόκτησης του Μπουγαϊδη καθώς θεωρούν ότι μπορεί να σταθεί ως εναλλακτική λύση στους στόπερ του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ