ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένα βήμα από την έξοδο ο Φερέιρα

Ένα βήμα από την έξοδο ο Φερέιρα
INTIME SPORTS

Δυσαρεστημένος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με όσα έγιναν στην Γ.Σ. του Παναθηναϊκού. Τί είπε στους άμεσους συνεργάτες του. Απογοητευμένοι με την υπάρχουσα κατάσταση και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού".

Σύμφωνα με την "Πράσινη", ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι δυσαρεστημένος μετά τα όσα έγιναν στην Γενική Συνέλευση και πλέον δεν πιστεύει πως μπορεί να βρεθεί κάποια λύση. Το δημοσίευμα επικαλείται και συζητήσεις που είχε ο Πορτογάλος με τους άμεσους συνεργάτες του στις οποίες δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του, ενώ έλεγε χαρακτηριστικά: «Δεν βλέπω πλέον πως θα βρεθεί λύση εδώ που φτάσαμε».

Έτσι ο ίδιος είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, έχοντας ξεπεράσει τα όρια του, ενώ έχει χάσει τι την υπομονή του, μιας και δεν μπορεί πλέον να κρατήσει και τις ισορροπίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα συνεχίσει κανονικά στον Παναθηναϊκό μέχρι τη λήξη των play offs, ωστόσο σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι άμεσα στα διοικητικά της ομάδας, τότε θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνονται και οι περισσότεροι παίκτες, οι οποίοι επίσης είναι απογοητευμένοι. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι θα κάνουν υπομονή μέχρι τα play offs και μέχρι τότε δεν σκέφτονται να καταθέσουν προσφυγή. Τα όσα... δεν έγιναν στην Γενική Συνέλευση πάντως προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στον Παναθηναϊκό, με το μεγαλύτερο από αυτά να είναι το οικονομικό και η αδυναμία που υπάρχει από στελέχη της ΠΑΕ να... ακουμπήσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της ομάδας.

Έτσι ακόμα και τα 350.000 ευρώ που υπάρχουν αλλά και το ποσό του ενός εκατ. ευρώ από δόσεις τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αλλά και διάφορες χορηγίες που θα μπει την άλλη εβδομάδα δεν μπορεί να κινηθεί, μιας και δεν υπάρχει κανείς στο Δ.Σ. να υπογράψει για να πάρει τα χρήματα και να τα μοιράσει. Ως δεύτερη λύση, προκειμένου να εκταμιευτεί αυτό το ποσό, είναι να δώσει την έγκρισή του το 100% των μετόχων της ΠΑΕ, κάτι που είναι ακατόρθωτο, αφού εκτός των κυρίων μετόχων, υπάρχουν και δεκάδες μικρομέτοχοι.

Έτσι, φαίνεται πως η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου ήταν η μοναδική εφικτή λύση, ωστόσο από τη στιγμή που αυτή δεν προχώρησε, η υπάρχουσα κατάσταση μέχρι τις 8 Μαΐου μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ