ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένα μήνα εκτός ο Σεϊταρίδης

Ένα μήνα εκτός ο Σεϊταρίδης
INTIME SPORTS

Το ματς κόντρα στην Κέρκυρα ήταν ίσως το τελευταίο του Γιούρκα Σεϊταρίδη για τη φετινή σεζόν, αφού ο αμυντικός του Παναθηναϊκού υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού στην προπόνηση της Τετάρτης (23/11).

Ο Σεϊταρίδης αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση και αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν το μέγεθος του τραυματισμού.

Πολλές οι απουσίες και πάλι στην Παιανία, με τον Φερέιρα ωστόσο να βλέπει ικανοποιημένος τους Σισέ, Μπουμσόνγκ και Ζιλμπέρτο Σίλβα να προπονούνται κανονικά.

Η ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ για τον Σεϊταρίδη:

" Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο 5ο δάxτυλο του δεξιού του ποδιού.

Πραγματοποιήθηκε ανάταξη του κατάγματος από τον γιατρό της ομάδας κ. Κουλουμέντα και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να απουσιάσει από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων για περίπου ένα μήνα".

Προπονήθηκαν Σισέ, Μπουμσόνγκ και Ζιλμπέρτο

Αγωνιστικά, η προπόνηση της Τετάρτης είχε και πάλι για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα πολλές απουσίες (όλοι οι διεθνείς) ωστόσο είχε και μερικές ευχάριστες ειδήσεις.

Συγκεκριμένα, το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Τζιμπρίλ Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Αντίθετα, οι Καρνέζης, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος και Πλεσί έκαναν και πάλι ατομικό, ενώ ο Σεντρίκ Καντέ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουσίδης και Ταμπάκης από την ομάδα Νέων και μαζί με τους υπόλοιπους διαθέσιμους παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, δίτερμα σε μικρές και σε μεγάλες εστίες σε τέσσερα γκρουπ και στο τέλος έπαιξαν ελεύθερο δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ