ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένα μήνα εκτός ο Μπουμσόνγκ!

Ένα μήνα εκτός ο Μπουμσόνγκ!
INTIME SPORTS

Κάταγμα στο δάκτυλο αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και πιθανή απουσία του για ένα μήνα. Διαβάστε γιατί πλέον οι "πράσινοι" μένουν με δύο αμυντικούς μόνο.

Η απώλεια δύο πολύτιμων βαθμών στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού".

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που εγκατέλειψε το ματς στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί κάταγμα στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού

Αν εξακριβωθεί αυτή η είδηση την Πέμπτη στις εξετάσεις του Γάλλου αμυντικού, αυτός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην τεχνική ηγεσία.

Το πρόβλημα στην αμυντική γραμμή με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς γίνεται μεγάλο αφού εκτός του Γάλλου άσου και ο Σεντρίκ Καντέ θα λείψει τον Ιανουάριο με την συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να μένει μόνο με τους Σαριέγκι και Μπιάρσμιρ.

Ο άσος από το Μαλί αναμένεται να αναχωρήσει στις 9 του μήνα (μια μέρα μετά την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο ματς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ) και θα απουσιάσει το λιγότερο 25 ημέρες αφού το Κόπα Άφρικα αρχίζει στις 21 Ιανουαρίου και ο τελευταίος αγώνας του Μάλι για την πρώτη φάση είναι την 1η Φεβρουαρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ