ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένα έγγραφο λείπει για τον Μόλινς

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΜΟΛΙΝΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΜΟΛΙΝΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες με τον Γκιγέρμο Μολίνς και απομένει η παραλαβή ενός εγγράφου από την κινέζικη ομοσπονδία. Χρειάζεται 3 βδομάδες ο παίκτης.

Ένα έγγραφο από την κινεζική ομοσπονδία αναμένει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκιγέρμο Μολίνς. Ο Λυμπερόπουλος έχει συμφωνήσει με τον ατζέντη του Σουηδού επιθετικού σε όλους τους όρους της συνεργασίας, ενώ το ιατρικό επιτελείο ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Μόλις φτάσει στην ΠΑΕ το έγγραφο από την Κίνα, θα ανακοινωθεί η απόκτηση του 29χρονου στράικερ από τον Παναθηναϊκό και έπειτα, θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση του.

Ο Μολίνς υποβλήθηκε και σε εργομετρικά, που έδειξαν ότι δεν βρίσκεται στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση. Ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί περίπου 3 εβδομάδες προκειμένου να ενσωματωθεί πλήρως στο πρόγραμμα της ομάδας και να μπορέσει να βοηθήσει στα παιχνίδια.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Μολίνς στη δεύτερη κατηγορία της Κίνας ολοκληρώθηκαν στα τέλη Οκτωβρίου και έκτοτε, ο Σουηδός δεν έχει αγωνιστεί.

Τα ιατρικά του Μολίνς

Είναι λογικό ένας ποδοσφαιριστής με το ιατρικό ιστορικό του Μολίνς να προξενεί ανησυχία. Έχει υποστεί ρήξη χιαστών σε κάθε πόδι και δεν έκανε καριέρα λόγω των τραυματισμών, οπότε η είδηση ότι "ο Μολίνς πέρασε τις εξετάσεις" αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό. Επί της ουσίας, τα αποτελέσματα του Σουηδού έδειξαν ότι υπάρχει "ζημιά" στους χιαστούς, αλλά όχι σε σημείο που να εμποδίζουν τον παίκτη από το να αγωνιστεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ