ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εμπιστοσύνη στην "νουβέλ βαγκ" του Παναθηναϊκού

Εμπιστοσύνη στην "νουβέλ βαγκ" του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός "έδεσε" μέχρι το 2016 τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία ανανεώνοντας τα συμβόλαια των Αποστολόπουλου, Μουζακίτη, Γιαννιτσάνη και Σταματάκη.

Την απόλυτη εμπιστοσύνη της στην "νουβέλ βαγκ" του Παναθηναϊκού δείχνει η διοίκηση των πράσινων η οποία στηρίζει έμπρακτα και με πράξεις τα νεαρά ταλαντούχα παιδιά της ακαδημίας του Τριφυλλιού.

Η Πράσινη ΠΑΕ προχώρησε σε συμφωνία με τους Κώστα Αποστολόπουλο, Αλέξανδρο Μουζακίτη, Νίκο Γιαννιτσάνη και Γιάννη Σταματάκη έτσι ώστε να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Οι τρεις πρώτοι δηλαδή υπέγραψαν νέα τριετές συμβόλαια ενώ ο δεύτερος διετές καθώς το δικό του έληγε το καλοκαίρι του 2014.

Οι τέσσερις πιτσιρικάδες πήγαν την Τετάρτη στα γραφεία και έβαλαν τις υπογραφές τους στα νέα τους συμβόλαια παρουσία των μελών της διοίκησης του Παναθηναϊκού.

Το Τριφύλλι πιστεύει πολύ στα δικά του παιδιά και έχει ρίξει το βάρος του στις Ακαδημίες. Στους πράσινους δεν θέλουν απλά να προωθήσουν τους αθλητές που προέρχονται από τα "σπλάχνα" της ομάδας αλλά να αποτελούν βασικά στελέχη τα επόμενα χρόνια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ