ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ελπίδες για Σισοκό, στέλνουν Γκάρντος

epa03614268 Steaua's Florin Gardos celebrates after the UEFA Europa League round of 16 first leg soccer match between Steaua Bucharest and Chelsea FC at National Arena stadium in Bucharest, Romania, 07 March 2013. Steaua won 1-0.  EPA/ROBERT GHEMENT
Γκάρντος EPA

Ο Ιμπραχίμ Σισοκό αποκλείστηκε από τα φιλικά προετοιμασίας της Βόλφσμπουργκ με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Στέλνουν Γκάρντος οι Ρουμάνοι

Μία καλή είδηση βγήκε από την Γερμανία για τον Παναθηναϊκό και αφορά τον Ιμπραχίμ Σισοκό. Ο Ιβοριανός άσος κόπηκε από τον τεχνικό της Βόλφσμπουργκ και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Ελβετία για τα φιλικά προετοιμασίας.

Έτσι ο Παναθηναϊκός, που παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση, ελπίζει πως θα δοθεί το πράσινο φως και ο παίκτης θα έρθει εκ νέου με τη μορφή δανεισμού.

Επαφές ανάμεσα στο "τριφύλλι" και τον Σισοκό έχουν γίνει με τον ποδοσφαιριστή ωστόσο να μην έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που του κατατέθηκε.

Στέλνουν Γκάρντος οι Ρουμάνοι

Τα ΜΜΕ της Ρουμανίας θέλουν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του 24άχρονου στόπερ (που μπορεί να παίξει και αριστερός μπακ), Φλορίν Γκάρντος.

Την περασμένη σεζόν είχε 21 συμμετοχές με την Στεάουα (18 βασικός), ενώ το Σάββατο στην πρεμιέρα του ρουμανικού πρωταθλήματος αγωνίστηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση με την Πιάτρα (η Στεάουα επικράτησε με 2-1).

Να σημειωθεί ότι την περίπτωση του Γκαρντός το Τριφύλλι την είχε εξετάσει και το 2010, ενώ θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ