ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ελεύθερος... "στόχος" ο Νάνι

Ελεύθερος... "στόχος" ο Νάνι

Μια απρόβλεπτη εξέλιξη προήλθε από την Ιταλία σε ότι αφορά τον νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, αφού ο Τζιανλούκα Νάνι παραιτήθηκε από το αντίστοιχο πόστο του στην Μπρέσια. "Τελειώνει" σύντομα το θέμα, λένε στο "τριφύλλι".

Υπεύθυνος για τον υποβιβασμό της Μπρέσια θεώρησε πως είναι ο ίδιος ο Τζιανλούκα Νάνι, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του.

Ανοίγει... ή όχι ο δρόμος για να μετακομίσει στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, είναι κάτι που θα φανεί σύντομα, όπου και αποφασίζουν οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού".

Μια ανατρεπτική εξέλιξη στην υπόθεση τεχνικός διευθυντής έγινε την Παρασκευή (μέρα που δεν αποκλείεται να υπάρξει απόφαση) για τον Παναθηναϊκό.

Αυτή ήρθα από την Ιταλία όπου ένας από τους υποψήφιους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ο Τζανλούκα Νάνι, παραιτήθηκε από το αντίστοιχο πόστο που κατείχε στη Μπρέσια θωρώντας τον εαυτό του υπεύθυνο για τον υποβιβασμό.

" Φεύγω γιατί αυτό είναι το σωστό. Νιώθω υπεύθυνος για τον υποβιβασμό φέτος. Ο Κοριόνι είχε πει ότι ήμουν έτοιμος να φύγω το Μάρτιο, αλλά προτιμήσαμε να μην αναστατώσουμε την ομάδα και να συνεχίσουμε μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν" υποστήριξε ο ίδιος ο Νάνι στο “giornaledibrescia.it”.

Σε απάντηση σε όσα του καταλογίζουν σχετικά με την αναστάτωση που έχουν υποστεί τα αποδυτήρια της ομάδας, ανέφερε: " Δεν είναι αλήθεια ότι με μισούσαν οι παίκτες, ούτε ότι είχε προβλήματα με τη διοίκηση".

Ο Παναθηναϊκός... και η πριγκίπισσα Μπρέσια

Ερωτηθείς για την επιστροφή του στην Μπρέσια το καλοκαίρι από τη Γουέστ Χαμ, απάντησε για το ενδιαφέρον από το "τριφύλλι": " Θα μπορούσα να πάω στον Παναθηναϊκό ή τη Λάτσιο, αλλά προτίμησα να ακολουθήσω την καρδιά και τη λογική μου ".

Τέλος, σχολιάζοντας την αποχώρησή του, μίλησε με κολακευτικά σχόλια για την ιταλική ομάδα: " Φεύγω, αφήνοντας ένα διετές συμβόλαιο. Έτσι είναι.

Δεν θέλω να προκαλέσω προβλήματα στον Κοριόνι, ο οποίος είναι σαν πατέρας για μένα. Για μένα η Μπρέσια θα είναι πάντα η πριγκίπισσα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ