ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός αποστολής λόγω Παλέρμο... ο Τζόρβας

Εκτός αποστολής λόγω Παλέρμο... ο Τζόρβας
INTIME SPORTS

Εκτός αποστολής από το ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ έμεινε ο Τζόρβας που οδεύει προς Παλέρμο ενώ στο "τριφύλλι" μιλούν για τραυματισμό στα πλευρά...

Ο 29χρονος κίπερ του Παναθηναϊκού αισθανόταν ενοχλήσεις από το πρώτο ματς με την Μακάμπι, οι οποίες έγιναν πιο έντονες και είχαν ως αποτέλεσμα το βράδυ της Τετάρτης να ζητήσει να μείνει εκτός αποστολής.

Ωστόσο η αλήθεια "κρύβεται" αλλού, αφού ο διεθνής πορτιέρο φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Παλέρμο και να οδεύει σύντομα για την Σικελία προκειμένου να υπογρ΄ψει το τετραετές συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα της Ιταλίας.

Το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες από το "τριφύλλι" δεν διέψευδαν την είδηση περί ενδιαφέροντος της Παλέρμο για τον διεθνή τερματοφύλακα, προκαλούσε κάποιες ανησυχίες.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα και μέσα στις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του από το "τριφύλλι" στην ομάδα της Σικελίας, κερδίζοντας την μάχη με τον Σορεντίνο που φέρονταν να ήταν ο έτερος μεταγραφικό στόχος.

Αξίζει να θυμίσουμε πως οι άνθρωποι του είχαν ορίσει αρχική τιμή πώλησης και συζητήσεων για τον Αλέξανδρο Τζόρβα, το 1.500.000 ευρώ ωστόσο η "χρυσή τομή" λόγω των συνεχών συζητήσεων δεν αποκλείεται να βρέθηκε κοντά στο 1.200.000. Σε ότι αφορά τον παίκτη που θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο έναντι 600.000 ευρώ το χρόνο περίπου.

Κοτσόλης αντί Τζόρβα

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι, προέκυψε... τραυματισμός και πόνοι στα πλευρά για τον Ελληνα άσο που τις τελευταίες μέρες προπονούνταν κανονικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Έτσι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πήρε στη θέση του τον Στέφανο Κοτσόλη, τον οποίο θα βάλει βασικό στο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς!

Να θυμίσουμε πως ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αποκλείσει από την αποστολή τον 31χρονος γκολκίπερ προκαλώντας έκπληξη σε όλους και αναπληρωματικός εκτός απροόπτου θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης που ήταν στην αποστολή των "πράσινων".

Εξετάζουν δύο λύσεις για αντικαταστάτη

Αναφορικά με την επόμενη μέρα, τα τελευταία 24ωρα και με δεδομένο το έντονο ενδιαφέρον των Ιταλών, για τον Τζόρβα, στο "τριφύλλι" καλοέβλεπαν και κρυφοκοίταζαν την περίπτωση του 27χρονου Ελντίν Γιακούποβιτς, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την "πράσινη" ΠΑΕ ανέφεραν πως δεν αποκλείεται να έχουν έρθει σε επαφές οι δύο πλευρές με τον Ελβετο πορτιέρο να δείχνει θετικός να έρθει στην Παιανία.

Το έτερο όνομα που έχουν στη λίστα τους οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είναι αυτό του 26χρονου Τόμας Τσέρνι της Χάμιλτον, τον οποίο παρακολουθούν από το τέλος της περασμένης περιόδου και έχουν συγκεντρώσει πολύ καλά στοιχεία για τον Τσέχο τερματοφύλακα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ