ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός αποστολής Καρνέζης και Τοτσέ

Εκτός αποστολής Καρνέζης και Τοτσέ
INTIME SPORTS

Ο Ορέστης Καρνέζης και ο Χοσέ Τοτσέ θα δουν το ματς με τον Πανιώνιο από την εξέδρα, αφού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους άφησε εκτός αποστολής. Δείτε την 18άδα.

Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή (8/4, 19:00).

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής, δύο ποδοσφαιριστές που εμπιστεύεται και όλη την χρονιά είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Πρόκειται για τον Ορέστη Καρνέζη που είναι βασικός τερματοφύλακας της ομάδας τους τελευταίους μήνες και τον Χοσέ Τοτσέ, ο οποίος όποτε χρειάστηκε βοηθούσε επιθετικά το "τριφύλλι".

Οι δύο παίκτες θα δουν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο από την εξέδρα και λογικά, θα δούμε τον Στέφανο Καπίνο να υπερασπίζεται την "πράσινη" εστία, μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα.

Εκτός αποστολής, έμειναν επίσης οι Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Καρνέζης, Βιτόλο, Τοτσέ, Μαυρίας, Λαγός, Φουρλάνος και Ταμπάκης, καθώς και ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος.

Η αποστολή: Καπίνος, Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον, Ρούντολφ, Πετρόπουλος.

Στην προπόνηση του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ταχύτητες και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ