ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός αποστολής ο Μπαϊράμι

Εκτός αποστολής ο Μπαϊράμι
INTIME SPORTS

Ο βασικός στην Νέα Σμύρνη Εμίρ Μπαϊράμι έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με την Ξάνθη στην Ακριτική πόλη ενώ επέστρεψαν στην 20άδα οι Μπούρμπος και Μέντες.

Το Σάββατο στην Νέα Σμύρνη αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και τον λόγο για τον οποίο ο Γιάννης Αναστασίου νευρίασε σε σχετική ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τους "κυανέρυθρους". Τρεις μέρες αργότερα ο Έλληνας τεχνικός δεν τον συμπεριέλαβε ούτε καν στην 20άδα που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης.

Ο λόγος γίνεται για τον Εμίρ Μπαϊράμι καθώς το όνομα του συμπεριλαμβάνεται σε αυτά των ποδοσφαιριστών που έμειναν εκτός αποστολής μαζί με τους Νίνη, Μπούι, Κουτρουμπή, Αναγνωστόπουλο, Μπερίσα, Σταματάκη και Σπυρόπουλο.

Αντίθετα στην αποστολή επανήλθαν οι Μπούρμπος και Μέντες με έναν εκ των δυο να βρίσκεται σίγουρα στην τελική 18άδα, δεν αποκλείεται να είναι και οι δυο ενώ στην 20άαδα συμπεριλήφθηκε και ο Ντίνας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την Ξάνθη (21/01/2015 - 15:00 ΟΤΕ Sport2) πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης (20/1) ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των ''πράσινων'' περιλάμβανε το καθιερωμένο ζέσταμα, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα και στο τέλος έκαναν εξάσκηση στα στημένα.

Νίνης, Μπούι και Κουτρουμπής προπονήθηκαν ατομικά. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους ακρίτες, που θα διεξαχθεί στη Skoda Ξάνθη Arena, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΤΕ.

Αξιοσημείωτο ότι εκτός έμεινε ο Μπαϊράμι. Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ