ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξιτήριο για Σίλντενφελντ, χάνει και ΟΦΗ ο Πέτριτς

Εξιτήριο για Σίλντενφελντ, χάνει και ΟΦΗ ο Πέτριτς
INTIME SPORTS

Όπως αναμενόταν ο Σίλντενφελντ βγήκε από το νοσοκομείο την Τρίτη και την Τετάρτη θα πάει για προπόνηση στο Κορωπί. Με την τύχη του τα είχε ο Πέτριτς μετά τον τραυματισμό του.

Την Τρίτη το μεσημέρι, όπως αναμενόταν, πήρε εξιτήριο ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ξεπερνώντας το πρόβλημα που είχε στο μάτι του και για το οποίο αναγκάστηκε να πάρει κορτιζόνη για κάποιες μέρες. Ο Κροάτης αμυντικός μάλιστα την Τετάρτη θα πάει για προπόνηση μετά από έξι μέρες και μένει να δούμε σε τι κατάσταση είναι και αν ο Γιάννης Αναστασίου θα τον υπολογίζει για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκεί όπου δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Κουτρουμπή.

Την Τετάρτη τώρα αναμένεται να βρεθούν στο Κορωπί και ο Μπεργκ με τον Καπίνο και το πιθανότερο είναι πως θα μετέχουν σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Νέες εξετάσεις για Πέτριτς

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μλάντεν Πέτριτς ο Κροάτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Ο διεθνής φορ θα κάνει και μαγνητική τις οποίας τα αποτελέσματα θα δείξουν τον ακριβή χρόνο που πρέπει να μείνει εκτός αν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χάσει και το πρώτο ματς με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο.

Ο Κροάτης τραυματίστηκε στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης η οποία είχε διάρκεια πάνω από μιάμιση ώρα και μάλιστα σε συνεχή φουλ ρυθμούς σε ένα σουτ που επιχείρησε. Μάλιστα ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος είχε προγραμματίσει διπλή για την Τρίτη, βλέποντας τον Πέτριτς να τραυματίζεται "θορυβήθηκε" και ακύρωσε την απογευματινή αφήνοντας ελεύθερους τους παίκτες του.

Ο Πέτριτς τώρα ήταν σκασμένος μετά τον τραυματισμό του καθώς όπως έλεγε και ο ίδιος ήταν στο σημείο όπου ανέβαζε ρυθμούς και σε 2-3 εβδομάδες θα ήταν απολύτως έτοιμος και αυτός ο τραυματισμός θα τον πάει αρκετά πίσω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ