ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζονται Ελιζέου και Κουίνσι

Εξετάζονται Ελιζέου και Κουίνσι

Ο Πορτογάλος μέσος της Μάλαγα Ελιζέου Περέιρα Ντος Σάντος και ο Γκανέζος επιθετικός Κουίνσι Οούσου-Αμπέγιε φέρονται δύο λύσεις που εξετάζονται "στενά" από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Δύο παίκτες που φέρονται να έχουν άμεση σχέση με την Μάλαγα, είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού σύμφωνα με πληροφορίες.

Μάλιστα, τόσο ο Ελιζέου Περέιρα Ντος Σάντος και ο Κουίνσι Οούσου-Αμπέγιε δεν αποκλείεται να έχουν προταθεί στους ανθρώπους του "τριφυλλιού" και να έχουν εξεταστεί τόσο από την διοίκηση όσο και από το τεχνικό τιμ με τον Φερέιρα να έχει συνεργαστεί και με τους δύο.


Ελιζέου Περέιρα Ντος Σάντος

Ο 28χρονος μέσος της Μάλαγα, Ελιζέου Περέιρα Ντος Σάντος αγωνίστηκε με επιτυχία την περσινή χρονιά στην ισπανική ομάδα πετυχαίνοντας μάλιστα τέσσερα γκολ σε 35 συμμετοχές.

Στο παρελθόν ο Ελιζέου είχε αγωνιστεί στην Σαραγόσα (21 συμ., 2 γκολ) ως δανεικός από την Λάτσιο (2 συμ.). Ο Πορτογάλος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπελενέσες (52 συμ., 3 γκολ) όπου και αγωνίστηκε για πέντε χρόνια.

Εξετάζονται Ελιζέου και Κουίνσι

Εν συνεχεία πήγε δανεικός στην Βαρζίμ (16 συμ., 3 γκολ) πριν κάνει το μεγάλο βήμα και την Μάλαγα την σεζόν 2007-09, όπου σε 73 συμμετοχές πέτυχε 10 γκολ.

Ο Ελιζέου σε εθνικό επίπεδο έχει δύο συμμετοχές με την Εθνική νέων το 2004 αλλά και δύο με την ανδρών την περίοδο του 2009.

Κουίνσι Οούσου-Αμπέγιε

Ο 26χρονος Γκανέζος με ολλανδικό διαβατήριο ανήκει στην Αλ Σάντ και είχε δοθεί δανεικός στην Μάλαγα, αγωνίζεται ως επιθετικός και σαν δεξί ακραίος στην "γραμμή κρούσης".

Εξετάζονται Ελιζέου και Κουίνσι

Στο παρελθόν και πριν πάει στην Σαουδική Αραβία, έχει φορέσει την φανέλα της Πόρτσμουθ (10 συμ., 1 γκολ), Κάρντιφ (4 συμ.), Μπέρμιγχαμ (19 συμ., 2 γκολ), Θέλτα (21 συμ., 4 γκολ), Σπαρτάκ Μόσχας (29 συμ., 3γκολ) και Άρσεναλ (5 συμ.).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ