ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξελίξεις με Πράνιτς την Πέμπτη

Εξελίξεις με Πράνιτς την Πέμπτη

Η επιστροφή της Σπόρτινγκ στην βάση της σηματοδοτεί εξελίξεις στο θέμα της αποχώρησης του Πράνιτς από τα λιοντάρια με τον Παναθηναϊκό να περιμένει θετικά νέα. Στην Αθήνα με το που πάρει τη βίζα του ο Ατζαγκούν.

Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να περιμένει για την περίπτωση του Κροάτη Ντάνιελ Πράνιτς έτσι ώστε αυτός να μείνει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και εν συνεχεία να έρθει στο Τριφύλλι.

Δεν αποκλείεται η καθοριστική μέρα σε αυτό το σήριαλ που κρατάει πάνω από είκοσι μέρες να έρθει την Πέμπτη όταν και αναμένεται να υπάρξει ραντεβού του Ντάνιελ Πράνιτς και του εκπροσώπου του με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ.

Αυτό γιατί οι Πορτογάλοι επιστρέφουν στην βάση τους μετά από τη συμμετοχή τους σε διεθνή φιλικά και το γεγονός αυτό αναμένεται να αυτό φέρει εξελίξεις στο θέμα της αποχώρησης του Κροάτη άσου.

Στον σύλλογο της Πορτογαλίας δεν επιθυμούν την παραμονή του Πράνιτς και στο Τριφύλλι αισιοδοξούν ότι από τη στιγμή που έχουν βρει μια κοινή γραμμή με την πλευρά του διεθνή άσου όταν εξασφαλίσει την ελευθέρας του θα έρθει στους πράσινους. Ακόμα και αν τα λεφτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός είναι σαφώς λιγότερα από τα όσα παίρνει στην Σπόρτινγκ.

Οπότε δεν αποκλείεται στην συνάντηση που θα έχει ο Κροάτης άσος και ο εκπρόσωπος του με την διοίκηση της Σπόρτινγκ να υπάρξουν εξελίξεις που θα αφορούν και τον Παναθηναϊκό.

Παίρνει τη βίζα και έρχεται ο Ατζαγκούν

Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Ατζαγκούν ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται ακόμα στην πατρίδα του και περιμένει να πάρει στα χέρια του την βίζα για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να ολοκληρωθεί έτσι η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο η περίπτωση του να πάρει 2-3 μέρες ακόμα καθώς το θέμα της βίζας για πρώτη φορά είναι πολύπλοκο και ίσως προκαλέσει κάποια εύλογη καθυστέρηση στην άφιξη του 20χρονου διεθνή άσου στην χώρα μας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ