ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκπληξη με Φουρλάνο

Έκπληξη με Φουρλάνο
INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Φουρλάνος δοκιμάστηκε με τους βασικούς αντί του Γιοχέι Καζιγιάμα και πήρε προβάδισμα να βρεθεί στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η αποστολή του Φάμπρι για Τούμπα.

Δέκα "κλειδωμένες" θέσεις και μία ανοιχτή συνθέτουν την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας.

Στο δίτερμα της προπόνησης του Σαββάτου, ο Φάμπρι επιφύλαξε μια αλλαγή και ένα δίλημμα. Η αλλαγή αφορά την επάνοδο του Εσπάρθα αντί του Μαυρία και το δίλημμα την προτίμηση στον Φουρλάνο έναντι του Καζιγάμα.

Ο αριστεροπόδαρος μέσος χρησιμοποιήθηκε με τους βασικούς και φαίνεται πως έχει το προβάδισμα.

Στην άμυνα, ο Καρνέζης παρέμεινε ο γκολκίπερ, οι Πίντο και Μπουμσόνγκ το δίδυμο των στόπερ, ο Τριανταφυλλόπουλος το δεξί μπακ και ο Μαρίνος το αριστερό. Ο Χαμπίμπ κάλυψε τη θέση του αμυντικού μέσου, οι Ζέκα και Φουρλάνος τον πλαισίωσαν δεξιά και αριστερά, ο Σισοκό ήταν το δεξί εξτρέμ, ο Εσπάρθα το αριστερό και ο Φιγκερόα ο μοναδικός επιθετικός.

Στην προπόνηση που προηγήθηκε το διτέρματος, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις 5-2, ταχύτητες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τοτσέ και θεραπεία έκανε ο Ταμπάκης.

Με 21 παίκτες στην αποστολή ο Παναθηναϊκός

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου, ο Φάμπρι ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.

Στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν 21 ποδοσφαιριστές, οι Καρνέζης, Καπίνο, Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Κάιπερ, Μαρίνος, Σο, Λαγός, Ζέκα, Καζιγιάμα, Φουρλάνος, Μαυρίας, Σισοκό, Ντίνας, Εσπάρθα, Φιγκερόα, Φορναρόλι.

Εκτός της 21μελούς αποστολής έμειναν οι Σεϊταρίδης, Τοτσέ, Ταμπάκης, Μπαρμπαρούσης, Κουίνσι, Αποστολόπουλος, Χουχούμης, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης και ο τιμωρημένος Βιτόλο.

Επιτυχής επέμβαση για Γιούρκα

Εν τω μεταξύ, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης υποβλήθηκε το Σάββατο σε επέμβαση (είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου) και η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι αυτή κύλησε με επιτυχια.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιούρκας Σεϊταρίδης υποβλήθηκε με επιτυχία σε αρθροσκοπική αποκατάσταση έσω μηνίσκου του αριστερού γόνατος, από τον ιατρό της ομάδας ορθοπεδικό χειρουργό Παναγιώτη Κουλουμέντα, στο Νοσοκομείο "Υγεία".

Ο Σεϊταρίδης αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες", ανέφερε η ανακοίνωση των "πρασίνων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ