ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκπλήξεις στη Διοικούσα Επιτροπή του Παναθηναϊκού

Εκπλήξεις στη Διοικούσα Επιτροπή του Παναθηναϊκού

Με νέα σύνθεση και νέο τρόπο λειτουργίας θα προχωρήσει η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο Στράτος Σωπήλης.

Από εκπλήξεις συνοδεύτηκε η συνεδρίαση του ΔΣ του Παναθηναϊκού, παρότι επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο διοίκησης της ΠΑΕ!

Η έκπληξη αφορά κυρίως την σύσταση της διοικούσας επιτροπής, όπου ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Χρήστος Παναγόπουλος θα αποτελέσουν τα δύο μόνιμα μέλη της, ενώ κατά περίσταση και ανάλογα με τη θεματολογία, θα συμμετέχουν οι Στράτος Σωπήλης, Δημήτρης Γούναρης και Σάββας Παπαδόπουλος.

Ο Στράτος Σωπήλης θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη θέση του παραιτηθέντος Δημήτρη Γόντικα, ενώ ο Σάββας Παπαδόπουλος διατηρεί την προεδρία της ΓΗΠΕΛ.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιάννης Μπούτσικας και ο γενικός διευθυντής, Πάνος Λουκάκος, πήραν θέση στο ΔΣ, αντί των Δημήτρη Γόντικα και Τάκη Μαρκόγιαννη.

Ακόμα, στελεχώθηκαν ορισμένες θέσεις εντός της ΠΑΕ με βάση τις επιταγές του lincening της UEFA και δεν συζητήθηκε η μείωση των μελών του ΔΣ από 20 σε 11.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ