ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκλεψαν την παράσταση Βιτόλο και Πέδρο

Έκλεψαν την παράσταση Βιτόλο και Πέδρο

Δείτε βίντεο από το τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Βιτόλο στην Τενερίφη με τον μέσο του "τριφυλλιού" και τον Πέδρο να "κλέβουν" την παράσταση. (vds)

Πλούσιο θέαμα παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το παρών στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Βίκτορ Βιτόλο την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στην Τενερίφη.

Οι τρεις ομάδες (φίλοι Βιτόλο, φίλοι Πέδρο και Δημοσιογράφοι) αγωνίστηκαν με σκοπό να ικανοποιήσουν τους θεατές και το κατάφεραν με το παραπάνω.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι του Βιτόλο και ο άσος των "πράσινων" πέτυχαν γκολ στην ανθρωπιά στο μίνι-τουρνουά που διοργανώθηκε στην Τενερίφη την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Σκοπός της εκδήλώσης που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, ήταν η συγκέντρωση χρημάτων κάτι που συνέβη.

Περίπου 20.000 ευρώ δόθηκαν στις οικογένειες των Όσκαρ Λορένθο, Μαϊγιόρ Σέιλα, Αϊνάρα Τζιοβάνι και Βέρα Ροντρίγκεζ, τεσσάρων παιδιών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα της νοσηλείας τους.

Τα φλας τράβηξε όπως αναμένονταν ο μεγάλος αστέρας της εκδήλωσης, ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα, Πέδρο, ο οποίος με τις περίτεχνες ενέργειες του απέδειξε γιατί είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο.

Αντίθετα, μεγάλος άτυχος ήταν ο ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Χεφρέν, δεν συμμετείχε λόγω τραυματισμού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ