ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ειρηνική διαμαρτυρία Νο2 σε Λίγκα

Ειρηνική διαμαρτυρία Νο2 σε Λίγκα
INTIME SPORTS

Μετά το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, σειρά έχουν τα γραφεία της Σούπερ Λίγκα να δεχθούν τον κόσμο του Παναθηναϊκού που ετοιμάζει νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας. Πρόταση μομφής από Λίγκα ζήτησε η ΠΑΕ.

Ειρηνική διαμαρτυρία Νο 2, για τους φίλους του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για την Παρασκευή το μεσημέρι μετά από το συλλαλητήριο περίπου 2500 φίλων της έξω από την ΕΡΤ την Κυριακή το βράδυ.

Συγκεκριμένα, ο "Ενιαίος Φορέας" με ανακοίνωση-μήνυμα του ζητάει από όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών την Παρασκευή το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκα για να διαδηλώσουν ειρηνικά για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το μήνυμα των οπαδών:

" Καλείται ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να παρευρεθεί την Παρασκευή στις 14:00 στα γραφεία της Super League, Αστροναυτών 1 στο Μαρούσι, για μία ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ εναντίον των αθλιοτήτων που επιτρέπουν και συγκαλύπτουν οι υπεύθυνοι της λίγκας.

Στο χέρι μας είναι να μην αφήσουμε να ξεχαστούν και να κουκουλωθούν τα γεγονότα όπως γίνεται την τελευταία 15ετία. Σε αυτήν την κωμωδία που ονομάζουν πρωτάθλημα, πρέπει να επέλθει ή η οριστική κάθαρση ή η οριστική διακοπή.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ "ΠΑΡΩΝ". ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύνδεσμοι.


Πρόταση μομφής από Λίγκα

Το μεσημέρι της Πέμπτης, οι διοικούντες του Παναθηναϊκού έστειλαν επισήμως έγγραφο προς τη γραμματεία της Σούπερ Λίγκας, ζητώντας να συμπεριληφθεί η πρόταση μορφής προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στην ημερήσια διάταξη των θεμάτων του διοικητικού συμβουλίου της, την Παρασκευή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ