ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ειδική διαχείριση για τον Εσιέν

Ειδική διαχείριση για τον Εσιέν
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Εσιέν θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, προκειμένου να ακολουθήσει τους ρυθμούς της προετοιμασίας και ταυτόχρονα, να μην επιβαρυνθεί στον προσαγωγό. Πρόβλημα στη μέση για τον Στιλ.

Η ένταξη του Μάικλ Εσιέν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα γίνει σταδιακά, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ορισμένες... δυσλειτουργίες που υπάρχουν από το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο προσαγωγός του Γκανέζου αμυντικού χαφ είναι επιβαρυμένος από παλαιότερο τραυματισμό και το επιτελείο τον διαχειρίζεται με ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Εσιέν έχει συζητήσει με τον γυμναστή, Γιουσέφ Φος και με τον προπονητή, Γιάννη Αναστασίου, ώστε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και παράλληλα, να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Είναι δεδομένο ότι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα έχει μία προσεγμένη προσέγγιση ως προς την αγωνιστική του κατάσταση, με σκοπό να προλαμβάνονται οι τραυματισμοί.

Ενοχλήσεις στη μέση ο Στιλ

Ο Λουκ Στιλ δεν ολοκλήρωσε την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (30/6), διότι, αποχώρησε νιώθοντας ενοχλήσεις στη μέση. Ωστόσο, δεν κρίνεται κάτι το ανησυχητικό εν όψει της συνέχειας.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις δύναμης, ενώ, οι παίκτες θα γυμναστούν στις 19:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ