ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Είδε τους Νέους ο Αναστασίου

Είδε τους Νέους ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση των Νέων του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη ομάδα Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης.

Στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιάννης Αναστασίου παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι δεν είχαν προπόνηση. Ο τεχνικός της πρώτης ομάδας του τριφυλλιού ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των Νέων με την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης που διεξήχθη στο Κορωπί.

Ο Αναστασίου τσέκαρε την αγωνιστική κατάσταση των Μυρθιανού, Μαλντίν και Κότσαρη που ακολούθησαν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας αλλά και τους Τούντορ, Ζούλη που υπολογίζεται στην διάρκεια της χρονιάς να κάνουν κάποιες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Φυσικά είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την εξέλιξη όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας των Νέων του Παναθηναϊκού στους οποίους οι πράσινοι πιστεύουν αρκετά.

Ο Αναστασίου δεν ήταν μόνος του καθώς εκεί ήταν και ο Στιβ Ρούτερ αλλά και φυσικά οι Σαμαράς, Χέντερ, Ρότσα και φυσικά όλα τα στελέχη της ακαδημίας των πράσινων που είχαν στο μυαλό τους και τα δυο φιλικά παιχνίδια.

Βλέπουν Μίντιλαντ οι πράσινοι

Εν τω μεταξύ άνθρωπος του Παναθηναϊκού αναμένεται να μεταβεί την Κυριακή στην Δανία και να παρακολουθήσει το ματς της Μίντιλαντ κόντρα στην Σοντερίσκε. Οι πράσινοι θέλουν να έχουν μια πρώτη εικόνα από τον προσεχή τους αντίπαλο και να αρχίσουν σιγά-σιγά να συλλέγουν πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στα δυο παιχνίδια του Europa League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ