ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Είδε τις Ελπίδες ο Αναστασίου

Είδε τις Ελπίδες ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου παρακολούθησε την προσπάθεια των Καρέλη, Λαγού, Τριανταφυλλόπουλου με την Εθνική Ελπίδων, ενώ περιμένει λύσεις από τους Μπαϊράμι - Μπερίσα στη συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού.

Έστω και αν δεν έχει την πληθώρα των διεθνών του πρόσφατου παρελθόντος, ο Παναθηναϊκός είχε σε αυτή τη διακοπή διεθνείς ποδοσφαιριστές στις εθνικές ομάδες και ο Γιάννης Αναστασίου είχε την αγωνία να επιστρέψουν υγιείς.

Στη νίκη της Εθνικής Ελπίδων με 3-1 επί της Πολωνίας αγωνίστηκαν οι Νίκος Καρέλης, Τάσος Λαγός και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, με τον προπονητή του Τριφυλλιού να τους παρακολουθεί και να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση τους σε ένα παιχνίδι με πίεση και γρήγορο ρυθμό.

Ειδικότερα για τον Καρέλη αισθάνθηκε μία πρόσθετη ικανοποίηση, διότι ο νεαρός επιθετικός θα κληθεί να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του κενού που έχει αφήσει ο τραυματισμός του Μάρκους Μπεργκ. Όμως, ο Καρέλης έδειξε ότι διανύει περίοδο φόρμας και ότι μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία.

Ο Αναστασίου περίμενε και το ματς της Κροατίας με τη Μάλτα, αλλά ο Νίκο Κόβατς δεν τον... έστησε μπροστά στην οθόνη αφού κράτησε τον Ντανιέλ Πράνιτς στον πάγκο. Άθελα του, ίσως ο Κροάτης μεσοαμυντικός αποκτήσει επιπλέον κίνητρο για να κερδίσει τη θέση του στην ενδεκάδα μέσω των εμφανίσεων του στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Europa League.

Παράλληλα, ο Αναστασίου δούλεψε πολύ με τους Μπαϊράμι - Μπερίσα αυτές τις μέρες, από τους οποίους φιλοδοξεί να βρει λύσεις στο δύσκολο σερί αγώνων που θα ακολουθήσει για τον Παναθηναϊκό.

Οι συνθήκες είναι διαφορετικές για τον καθένα, αλλά με δεδομένο ότι το ρόστερ δεν είναι τόσο πλούσιο, υπολογίζονται ότι να βοηθήσουν ο καθένας ανάλογα με το ρόλο που έχει.

Την Τετάρτη 10/9 το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 11/9.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ