ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εγκρίθηκε η μελέτη για τη Λεωφόρο

Εγκρίθηκε η μελέτη για τη Λεωφόρο
INTIME SPORTS

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αθηναίων συνεδρίασε το πρωί (2/12) και ενέκρινε ομόφωνα την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της Λεωφόρου και την προώθησε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το πρωί της Τρίτης (2/12) συνεδρίασε στον Δήμο Αθηναίων η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με θέμα συζήτησης την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του "Απόστολος Νικολαΐδης", με αφορμή τα έργα ανάπλασης που θέλει να κάνει στο γήπεδο η ΠΑΕ.

Η συγκεκριμένη μελέτη εγκρίθηκε ομόφωνα από την Επιτροπή και προώθησε άμεσα τον συγκεκριμένο φάκελο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μάλιστα δεν αποκλείεται το θέμα να συζητηθεί και να εγκριθεί στην συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο υπεύθυνος του project, Γιάννης Παναγιωτίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Γιώργος Καρανάσος.

Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής δεν έχει αρμοδιότητα, η συζήτηση αναλώθηκε κυρίως για την Διπλή Ανάπλαση, καθώς στην αίθουσα υπήρχαν εκπρόσωποι του πολιτιστικού συλλόγου Κέντρου Αμπελοκήπων, οι οποίοι εξέφρασαν τις ενστάσεις τους, σε αντίθεση με τον εκπρόσωπο του εμπορικού συλλόγου της περιοχής που στήριξε το έργο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ